Filtr a Google Adsense - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie na blogach oraz własnych stronach internetowych (/Forum-Zarabianie-na-blogach-oraz-wlasnych-stronach-internetowych-281) +--- Dział: Google Adsense (/Forum-Google-Adsense-342) +--- Wątek: Filtr a Google Adsense (/Temat-Filtr-a-Google-Adsense-120001) |
Filtr a Google Adsense - Tochkan - 23-08-2015 12:53 Witam, Mam do Was pytanko. Posiadam witrynę która zawiera dużo podstron. Strona w krótkim czasie zyskuje ruch a z czasem jest on coraz większy. Gdy strona ma już konkretną ilość wejść dostaję filtra od google - standardowy schemat. Powód? Mało treści o niewielkiej lub żadnej wartości. Ale załóżmy, że dodam na tą stronę reklamy adsense i zanim dostanę filtra, to zawsze coś tam wpadnie. I tutaj nasuwa mi się pytanko - czy Google nie zablokuje mi mojego konta adsense? W końcu dodaję reklamy na strony, które nie są do końca zgodne z regulaminem google (filtr). Dodam, że to nie jest żaden blog PPA itp. Jak dostaję filtra, to strona normalnie widnieje w google tylko na niskich pozycjach przez co trzeba zmieniać adres. Z góry dziękuję za odpowiedź. RE: Filtr a Google Adsense - surfer0700 - 23-08-2015 13:04 Najlepiej jakbyś podał przykład takiej strony, łatwiej byłoby cokolwiek powiedzieć, ale rozumiem że 'niszy' nie chcesz zdradzić? Po kilkunastu blokadach stron pod rząd, myślę że mogą konto główne zablokować. RE: Filtr a Google Adsense - WujRock - 23-08-2015 13:07 Nie do końca Cię zrozumiałem ale mam nadzieję, że pomogę. Ja ostatnio zarejestrowałem na (specjalnie pod to zrobioną stronę) bloga z najlepszymi darmowymi grami. Przyjeli mnie do adsense i wkleiłem kod adsense na inną strone, stronkę z filmikami vine. Adsense raczej by nie zaakceptowało tej strony (brak treści) ale jak tak zrobiłem, i generowałem spory ruch, to jak najbardziej mogłem wypłacić, i żadnych problemów nie było. RE: Filtr a Google Adsense - Tochkan - 23-08-2015 13:34 Ale strona z vinesami raczej filtra by nie dostała. Nie łamie regulaminu Google. |