![]() |
Nowy faucet! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy faucet! (/Temat-Nowy-faucet-120000) |
Nowy faucet! - maks1824 - 23-08-2015 12:43 Dzisiaj, po kilku dniach ciężkiej pracy mam zaszczyt zaprezentować: Faucet Darmowy Bitcoin 1. Nagrody: 250 satoshi (75%) 500 satoshi (22%) 1000 satoshi (1%) 2500 satoshi (1%) 4000 satoshi (1%) i niedługo zostaną przynajmniej podwojone! 2.Czas pomiędzy claim-ami: 30 minut 3. Program Poleconych: 25% Niedługo będzie wyższy! 4.Informacje dodatkowe: Wypłaty natychmiastowe na Paytoshi. 5.Link: http://faucet.darmowybitcoin.16mb.com Pewnie zastanawiasz się, czym faucet różni się od milionów innych? Np. Systemem przeznaczania środków z reklam i dotacji: 80% – przesyłam do faucetu 10% – przeznaczane na hosting, prowizje, domenę i inne takie zżeracze kasy… 5% – na filiżankę kawy dla mnie ;-) 5% – to taki ekstra procent do celów specjalnych – gdy uzbiera się na nim nieco bitcoina przeznaczę go na akcje specjalne – powiedzmy (przynajmniej!) 3000 satoshi co godzinę. Będzie też potrzebny gdy nagle skończą się środki w faucecie. W dodatku co jakiś czas- może tydzień będę publikował potwierdzenia transakcji z reklam – aby nikt nie myślał że oszukuje. Jeżeli chcesz pomóc to kliknij od czasu do czasu reklamę, lub po prostu wyślij drobne (lub nie)satoshi na poniższy adres: 3P84w9hpWohLfjNc89w5aHXAiWSUbQ44ff Co o nim sądzicie? RE: Nowy faucet! - maks1824 - 24-08-2015 13:06 Prowizja z refów tymczasowo zwiększona do 40%! Zna ktoś jakieś dobre sieci reklamowe płacące w BTC? Nowy faucet! - Hybrid1990 - 19-10-2017 11:34 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |