![]() |
Mentorzy Leadmore UJAWNIJCIE SIĘ :) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Mentorzy Leadmore UJAWNIJCIE SIĘ :) (/Temat-Mentorzy-Leadmore-UJAWNIJCIE-SIE-119999) |
Mentorzy Leadmore UJAWNIJCIE SIĘ :) - dawkos23 - 23-08-2015 12:42 Nie wiem jak sie dostac do ktoregos z mentorow dlatego zakladam ten temat, skladanie podan, pisanie maili nie dziala. Nie wiem czy po prostu jestem odrzucany, bo zero odpowiedzi. Jeśli ktorys mentor z Leadmore chcialby podjac wspolprace to goraco zachecam i mam nadzieje, ze bedzie ona owocna. ![]() RE: Mentorzy Leadmore UJAWNIJCIE SIĘ :) - Eldarix - 24-08-2015 12:36 (23-08-2015 12:42)dawkos23 napisał(a): Nie wiem jak sie dostac do ktoregos z mentorow dlatego zakladam ten temat, skladanie podan, pisanie maili nie dziala. Nie wiem czy po prostu jestem odrzucany, bo zero odpowiedzi. Jeśli ktorys mentor z Leadmore chcialby podjac wspolprace to goraco zachecam i mam nadzieje, ze bedzie ona owocna. Ostatnio wszyscy mentorzy mieli sporo pracy w swoich grupach więc na pewno to było powodem tego, że musiałeś tak długo czekać. Jeżeli złożyłeś podanie do mnie to dzisiaj (a nawet zaraz) powinno zostać rozpatrzone ![]() Pozdrawiam RE: Mentorzy Leadmore UJAWNIJCIE SIĘ :) - asiorek - 03-10-2015 16:04 a sory ze się wtrące , którego z obecnych mentorów na LM polecacie najbardziej ? : ) RE: Mentorzy Leadmore UJAWNIJCIE SIĘ :) - Damascenonn - 04-10-2015 12:03 Zawsze na strazy ![]() |