Problem z wielkością czcionki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Problem z wielkością czcionki (/Temat-Problem-z-wielkoscia-czcionki-119995) |
Problem z wielkością czcionki - Lotheo - 23-08-2015 12:21 Witam serdecznie. Mam nietypowy problem i nie potrafię sobie poradzić z nim w żaden sposób. Mianowicie dopiero, to zauważyłem kilka dni temu. Będąc zalogowanym do panelu wp-admin, wszystko jest okej. Szablon to DroidPress - https://smthemes.com/droidpress/ Czcionka jest zmieniona na 14px i faktycznie jest takiej wielkości i wygląda tak: Natomiast w trybie prywatnym/incognito lub będąc wylogowanym już wygląda tak: Zmieniłem również czcionkę motywu i wygląda na to, że czcionka się zmieniła, ale wielkość nie chce. Nie widzę żadnej zmiany w wielkości czcionki nie będąc zalogowanym do panelu. Jeśli zmieniam wszystko i jestem zalogowany, to zmiany są widoczne, ale tylko wtedy. Taki sam problem występuje w przypadku tytułu wpisu. Ktoś coś? RE: Problem z wielkością czcionki - surfer0700 - 23-08-2015 22:48 1. Chyba tak się dzieje tylko u Ciebie. U mnie jest w porządku. 2. Znajdź sobie inny szablon, ten nie jest responsywny, background się rozjeżdża na mniejszej rozdziałce. RE: Problem z wielkością czcionki - Lotheo - 23-08-2015 23:19 @[surfer0700] Powiedz mi proszę w którym miejscu dokładnie zmienić czcionkę i rozmiar dla tekstu i tytułu wpisu? Może ja zrobiłem coś źle, bo na Mojej stronie mam to samo na drugim laptopie. Czcionka jest mniejsza, kiedy nie jestem zalogowany. Wielkość to chyba 12px, a zmieniałem na 14px RE: Problem z wielkością czcionki - surfer0700 - 23-08-2015 23:22 Aaaa... No to sam musiałeś to skopać, bo w oryginale szablonu jest wszystko ok. Nie wiem co i gdzie zmieniałeś w kodzie. RE: Problem z wielkością czcionki - Lotheo - 24-08-2015 09:14 Wgrałem motyw od nowa i skrupulatnie przeanalizowałem linijkę po linijce i okazało się, że to faktycznie Moja wina była, bo skopałem pewną część kodu. Problem rozwiązany. Dzięki @[surfer0700] za odzew. Do zamknięcia Problem z wielkością czcionki - surfer0700 - 24-08-2015 09:23 Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu. |