Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
dwa zaproszenia VIP na trybunie VIP Olsztyn siatkówka plażowa,warte 1000 zł - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: dwa zaproszenia VIP na trybunie VIP Olsztyn siatkówka plażowa,warte 1000 zł (/Temat-dwa-zaproszenia-VIP-na-trybunie-VIP-Olsztyn-siatkowka-plazowa-warte-1000-zl-119966)

dwa zaproszenia VIP na trybunie VIP Olsztyn siatkówka plażowa,warte 1000 zł - MrGabor - 22-08-2015 17:15

1.Nazwa przedmiotu :dwa zaproszenia VIP na trybunie VIP dnia 27 sierpnia o 8
2.Opis przedmiotu :
Witam, mam na sprzedaż bilety, które wygrałem w konkursie.
Są to dwa zaproszenia VIP na trybunie VIP dnia 27 sierpnia o 8.
Bilety te są warte blisko tysiac złotych, lecz ja sprzedaję je do negocjacji za 300 złotych.
Odbiór raczej tylko osobisty(Poznań), bo wydarzenie jest już 27 sierpnia,a nie gwarantuję że wysylka zdąży.

3.Zdjęcia : http://zapodaj.net/136b239a4ba8d.jpg.html
4.Kontakt TongueW
5.Cena :300 do negocjacji
6.Sposób zapłaty za przedmiot :przelew albo na miejscu

RE: dwa zaproszenia VIP na trybunie VIP Olsztyn siatkówka plażowa,warte 1000 zł - Scoobyx - 22-08-2015 17:25

Wystaw lepiej na allegro/olx/ogłoszenia lokalne, bo tutaj możesz nie znaleźć kupca do tego czasu Wink

RE: dwa zaproszenia VIP na trybunie VIP Olsztyn siatkówka plażowa,warte 1000 zł - MrGabor - 22-08-2015 17:28

wystawiłem tu,tam...i tam też Big Grin

Szukam wszystkich źródeł.

--------------

Zmiana ceny na 250 Smile

--------------------

zbijam do 100 ale i tak pewnie się nie sprzeda Big Grin

dwa zaproszenia VIP na trybunie VIP Olsztyn siatkówka plażowa,warte 1000 zł - MaLiN - 28-08-2015 10:28

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.