![]() |
[PORADNIK] Zarabiaj na allegro,OLX, i inne:) - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro,OLX, i inne:) (/Temat-PORADNIK-Zarabiaj-na-allegro-OLX-i-inne-119756) |
[PORADNIK] Zarabiaj na allegro,OLX, i inne:) - JaTuDensze - 18-08-2015 18:35 1. Witam wszystkich dawno mnie tu nie było z racji właśnie zarobku tym sposobem jak i stałą pracą ![]() ![]() ![]() 2. Kontakt najlepiej PW, Bądź też gg: 7636760 3. Cena ? Myślę że między 20-30 zł poczekam aż ktoś zrecenzuje i doradzi ![]() 4. PayPal/ Przelew Nie trzeba posiadać działalności gospodarczej nikt was za to nie "podkabluje" ![]() RE: [PORADNIK] Zarabiaj na allegro,OLX, i inne:) - Majka - 18-08-2015 19:36 Temat niezaakceptowany. Powód: Twój pierwszy poradnik a moja pierwsza recenzja ![]() Tak w skrócie. Zbyt mało treści zawartej w poradniku, mało aukcji (licytacji - o czym mowa w poradniku) wystawianych na allegro. Konkurencja ogromna. Nie ma gwarancji na uzyskanie stałego zysku. Ilość ewentulnie sprzedanych poradników obniżyło by jakiekolwiek zarobki. Forum ma na celu promować jak najlepsze metody, nisze, poradniki. Wg. mnie ten poradnik nie nadaje się do sprzedaży. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |