![]() |
YouTube - gdzie mogę się promować? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: YouTube - gdzie mogę się promować? (/Temat-YouTube-gdzie-moge-sie-promowac-119745) |
YouTube - gdzie mogę się promować? - TheZadra - 18-08-2015 15:48 Witam, otóż nie wiedziałem gdzie to dokładnie napisać, polecicie mi jakieś strony gdzie mogę zbierać wyświetlenia i like, autentyczne polskie. Nie żadne chińskie arabskie itd. Oczywiście mogą być za kasę, wiem że można promować film na youtube ale może istnieje lepsza opcja. A może na facebooku link z filmem z youtube? Mogę trochę wydać kasy na promowanie więc czekam na podsyłanie mi pomysłu. Za wszelką pomoc, podziękuje ![]() RE: YouTube - gdzie mogę się promować? - Nikola Tesla - 16-09-2016 22:41 (16-09-2016 08:16)AntoniJak napisał(a): na yt można fajnie promować się w reklamach w trakcie filmików. łopata roku, moje gratulacje ![]() ![]() |