Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
YouTube - gdzie mogę się promować? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: YouTube - gdzie mogę się promować? (/Temat-YouTube-gdzie-moge-sie-promowac-119745)

YouTube - gdzie mogę się promować? - TheZadra - 18-08-2015 15:48

Witam, otóż nie wiedziałem gdzie to dokładnie napisać, polecicie mi jakieś strony gdzie mogę zbierać wyświetlenia i like, autentyczne polskie. Nie żadne chińskie arabskie itd. Oczywiście mogą być za kasę, wiem że można promować film na youtube ale może istnieje lepsza opcja. A może na facebooku link z filmem z youtube? Mogę trochę wydać kasy na promowanie więc czekam na podsyłanie mi pomysłu. Za wszelką pomoc, podziękuje Smile

RE: YouTube - gdzie mogę się promować? - Nikola Tesla - 16-09-2016 22:41

(16-09-2016 08:16)AntoniJak napisał(a):  na yt można fajnie promować się w reklamach w trakcie filmików.

Gorzej jak coraz więcej uzytkoników siedzi z włączonymi adblokami innymi, ale to cale szczescie nadal nisza. Cool szukałem sobie w sieci
jaką reklamę na yt wybrać i waham się między instream a indisplay.
Odnośnie dodawania linków na FB to zdecydowanie polecam, przy okazji Twoja strona na FB zyska pare punktów

łopata roku, moje gratulacje Smile
[Obrazek: rrGolden-Shovel.png]