![]() |
[WYKONAM] Profesjonalne programy komputerowe w tym Boty, Hacki, Instalatory i więcej! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [WYKONAM] Profesjonalne programy komputerowe w tym Boty, Hacki, Instalatory i więcej! (/Temat-WYKONAM-Profesjonalne-programy-komputerowe-w-tym-Boty-Hacki-Instalatory-i-wiecej-119696) Strony: 1 2 |
[WYKONAM] Profesjonalne programy komputerowe w tym Boty, Hacki, Instalatory i więcej! - noindyfikator - 17-08-2015 18:51 Witam wszystkich. Mam 21 lat, od 6 lat zajmuję się programowaniem. Wykonam profesjonalne programy takie jak:
Kontakt poprzez forum ( prywatna wiadomość ). *Ważne info: Z racji dużego zainteresowania i wielu pytań informuję że prace wykonuję zazwyczaj w kilka godzin od złożenia zamówienia tylko od poniedziałku do piątku. Weekendy są wolne od pracy ![]() Przykłady kilku programów: [attachment=3309] [attachment=3272] [attachment=3308] RE: [WYKONAM] fałszywe hacki, fałszywe generatory oraz inne fałszywe programy i nie tylko - lapribbi - 21-08-2015 21:15 idzie mistrzu PW ![]() RE: [WYKONAM] fałszywe hacki, fałszywe generatory oraz inne fałszywe programy i nie tylko - bodorek - 21-08-2015 23:10 Wszystko oki, szybka realizacja ![]() RE: [WYKONAM] fałszywe hacki, fałszywe generatory oraz inne fałszywe programy i nie tylko - paoz - 22-08-2015 14:28 ja bym 10zl za takiego hacka nie dal. Takie cos mozna zrobic w moment. Zrob jakis unikatowy theme, inny niz domyslny wyglad, inny pasek. buttony etc. RE: [WYKONAM] fałszywe hacki, fałszywe generatory oraz inne fałszywe programy i nie tylko - noindyfikator - 22-08-2015 15:04 Te programy nie wysyłają danych ![]() ![]() RE: [WYKONAM] fałszywe hacki, fałszywe generatory oraz inne fałszywe programy i nie tylko - Money. - 22-08-2015 15:24 (22-08-2015 15:04)noindyfikator napisał(a): Te programy nie wysyłają danych Mógłbyś się postarać i zrobić swoją przykładową informację porządnie. Każdy kto tutaj wchodzi i zobaczy takie wykonanie to po prostu zamknie stronę ![]() RE: [WYKONAM] fałszywe hacki, fałszywe generatory oraz inne fałszywe programy i nie tylko - noindyfikator - 22-08-2015 15:57 Programy nie są wykonywane w VB i wymagają nieco więcej pracy to po pierwsze. Dzięki temu programy są możliwe do uruchomienia na wielu systemach operacyjnych tak jak pisałem: windows phone, android, linux, windows xp - windwos 10, starszych wersji windowsa nie sprawdzałem. Hacki są robione w dowolnych językach, jak napisałem cały wygląd aplikacji i wszystko co w niej jest opisuje kupujący. Każda aplikacja inaczej wygląda ponieważ jest inaczej opisana przez kupującego. Co do sugestii z zmianą "pokazowego" programu, to w wolnej chwili naskrobię coś "porządnego" na lepszą prezentację. Dziękuję za uwagi i pomysły. RE: [WYKONAM] fałszywe hacki, fałszywe generatory oraz inne fałszywe programy i nie tylko - noindyfikator - 22-08-2015 20:47 Lekko ulepszyłem swoją wizytówkę, programy wykonane na zlecenie mogą być dużo lepsze w zależności od indywidualnych potrzeb. RE: [WYKONAM] Profesjonalne programy w tym: fałszywe hacki, generatory, instalatory itp. - noindyfikator - 07-09-2015 09:59 Podbijam, oferta nadal aktualna. RE: [WYKONAM] Profesjonalne programy komputerowe w tym Boty, Hacki, Instalatory i więcej! - jestokej1995 - 23-09-2015 20:35 wszystko jak najbardziej w porządku ![]() |