abonament czy mix oraz jaki operator - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: abonament czy mix oraz jaki operator (/Temat-abonament-czy-mix-oraz-jaki-operator-119689) |
abonament czy mix oraz jaki operator - paoz - 17-08-2015 17:46 Witam. Jako ze nie lubie przebierac w ofertach, przegladac i sprawdzac co jest dla mnie najlepsze zdecydowalem sie tutaj napisac z prozba o pomoc. Obecnie posiadam mixa w orange za 40zl. Posiadam tez internet, telewizje i tel. stacjonarny z orange, przez co za telefon place tylko 20zl miesiecznie. Umowa skonczyla mi sie 11 sierpnia tego roku, a ja dalej nie podjalem decyzji, co do przedluzenia umowy. Nie wiem co wybrac, i czy byc dalej w orange. Interesuje mnie bardzo oferta abonamentu za 60zl, bez telefonu. Po znizkach placilbym 30zl miesiecznie. Rozmowy i sms do wszystkich darmowe plus 5gb internetu. Macie moze jakies swoje propozycje? help RE: abonament czy mix oraz jaki operator - Gremquen - 17-08-2015 17:49 Sprawdź Virgin Mobile. Płacę 19 zł miesięcznie i mam: 100 minut do wszystkich nielimitowane smsy do wszystkich nielimitowane minuty do virgin i play 2GB internetu. Za 29zł jest jeszcze więcej. Wszystko bez żadnej umowy, rezygnujesz kiedy chcesz. Pozdrawiam RE: abonament czy mix oraz jaki operator - Resick - 17-08-2015 18:19 Też korzystam w Virgin Mobile, pierwsza klasa.Polecam RE: abonament czy mix oraz jaki operator - paoz - 17-08-2015 19:46 w virgin moge przeniesc numer i korzystac z tego abonamentu za 19zl? bo widze tylko za 49zl RE: abonament czy mix oraz jaki operator - markow - 17-08-2015 19:48 vikings mobile darmowe doładowania 2 giga neta darmowe do play nielimitowane ssmy a to wszystko za 19 zł mozna przeniesc numer patra sygnatura RE: abonament czy mix oraz jaki operator - Apps - 02-09-2015 15:56 Korzystam z Mix'a w Plusie i powiem, że jeżeli mało dzwonisz jest ok, ale przy sporej liczbie połączeń ( ilość ) słabo to wychodzi, lepsza jest oferta Play RE: abonament czy mix oraz jaki operator - Jokoama - 14-10-2015 20:08 Ja mam w Play, formułę rodzinną dla 4 osób i nie narzekam, wychodzi 35zł za osobę i 50gb internetu na spółkę RE: abonament czy mix oraz jaki operator - chincyk - 14-10-2015 20:44 ja wybrałem MIX-a a jedynie dlatego że doładowuję sobie konto tylko poprzez bony/doładowania z serwisów no i telefon za grosze |