Dzienniczek zarabiacza - Byle wiecej niz jedynka! :D - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Dzienniczek zarabiacza - Byle wiecej niz jedynka! :D (/Temat-Dzienniczek-zarabiacza-Byle-wiecej-niz-jedynka-D-119642) |
Dzienniczek zarabiacza - Byle wiecej niz jedynka! :D - Nexudus - 16-08-2015 22:06 Dzień Dobry! O mnie: Nazywam się Kacper. Zamierzam zarabiać na Subach SMS. Kiedys na pewno w krocze tez w swiat opcji binarnych Cele, na które zarabiam: - Zarobić 2000zł na Derbi Snede. - Mieć troche środków na inwestycje Co do tego czasu zrobiłem: - Mam 120~ grup - Zarobiłem w sumie 150zl Co zamierzam zrobić: - Ustabilizować swoje zarobki do 400zl miesiecznie(?) - Rozwijac wiedze, szukac nisz - Zbierac pieniadze na supermoto Jutro prawdopodopnie pierwszy raport! Rozowy taki meski <3 RE: Dzienniczek zarabiacza - Byle wiecej niz jedynka! :D - konek3 - 22-09-2015 13:10 Powodzenia, postaram się zaglądąc Dzienniczek zarabiacza - Byle wiecej niz jedynka! :D - Hybrid1990 - 07-12-2019 20:10 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |