Cofnęło mi środki + pesel - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: LeadMore (/Forum-LeadMore-396) +---- Wątek: Cofnęło mi środki + pesel (/Temat-Cofnelo-mi-srodki-pesel-119570) |
Cofnęło mi środki + pesel - JustinTime - 15-08-2015 15:28 Witam, 2 dni temu miałem ponad 100 zł na koncie teraz mam 96 zł ocb? + dodatkowo nie mogę wpisać peselu? "Część z podanych danych nie mogła zostać zapisana: Pesel. Skontaktuj się z administracją." RE: Cofnęło mi środki + pesel - Majka - 15-08-2015 15:32 Też wyskoczył mi ten komunikat ( "Część z podanych danych nie mogła zostać zapisana: Pesel. Skontaktuj się z administracją." ) gdy zmieniałam rachunek bankowy ale pesel był u mnie już wpisany więc nie miałam problemu z wypłatą. A stawki Ci nie obcięli czasami? My Ci chyba nie pomożemy kontaktuj się meilowo z p. Arkiem RE: Cofnęło mi środki + pesel - JustinTime - 15-08-2015 15:45 Jeżeli by mi obcieli stawke to dlaczego mialbym miec cofniete srodki na koncie? RE: Cofnęło mi środki + pesel - MonikaLeadmore - 16-08-2015 15:03 @[JustinTime] nawet podczas zmiany stawki środki już zarobione nie powinny być cofnięte, więc napisz do mnie na priv, sprawdzimy/wyjaśnimy. RE: Cofnęło mi środki + pesel - MonikaLeadmore - 17-08-2015 10:21 Sprawa wyjaśniona pozytywnie przez PW. Ogólnie poinformuję tylko, że dotyczyła pobrania prowizji dla mentora. ps. Odnośnie numeru pesel. Co do zasady człowiek ma przypisany jeden numer pesel na całe życie, dlatego zmiana numeru pesel może odbyć się przez kontakt i wyjaśnienia takiej zmiany z księgowością. RE: Cofnęło mi środki + pesel - Majka - 17-08-2015 14:07 Nie zmieniałam numeru PESEL tylko numer rachunku bankowego a błąd wyskoczył. Przy każdej modyfikacji w profilu taka informacja wyskakuje przynajmniej na moim koncie. Więc to raczej nazwiemy informacją a nie błędem. PS: Monia nie piszemy post pod postem "edytuj" RE: Cofnęło mi środki + pesel - MonikaLeadmore - 18-08-2015 11:29 Podczas próby zmiany każdej innej informacji sprawdzany jest pesel. Wstępnie można przypuszczać, że jest u nas drugie konto z tym samym nr pesel, ale to zaraz się odezwę na PW i sprawdzimy konkretnie. RE: Cofnęło mi środki + pesel - Majka - 18-08-2015 14:30 Nie ma takiej możliwości. Mam tylko jedno jedyne konto. Już gdzieś czytałam, że wyskakuje komuś też taka informacja. Jak będę w domu wieczorem odp na PW. Pozdrawiam Komunikat, który mi się pojawił nie przeszkadza mi w niczym tylko informuję, ze takie coś występuje |