Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! (/Temat-Uwazajcie-na-serwis-wlasciciel-LucreLab-Wylicytuj-to-119491) |
Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! - supercola - 14-08-2015 10:24 Witam, Chciałbym wam opisać nowy serwis Wylicytuj.to jako nowy serwis LucreLab, który jest TOTALNYM OSZUSTWEM Zacznijmy od tego, że po wejściu na http://wylicytuj.to/ - pokażą nam się różne cenny przedmiotów, licytacje ... Zostawcie stronę na dłużej iii co ? Nikt nie licytuje, tak Ten, który licytował to wygrywa od razu, nikt się na to nie rzuca, bo nie ma użytkowników. Jak to wygląda jak MY wejdziemy ? Zaczynają licytować sztuczne BOTY, które podbijają dopóki nie odpuścimy Jak można się domyślić nikt nigdy tam nie wygrywa, a szczególnie możemy to teraz zobaczyć. Straciłem 5zł, przetestowałem na paru aukcjach i jest na każdej to samo, jak nikt nie licytuje to wygrywa BOT Nie wiem gdzie to zgłosić, ale może ktoś się tym zajmie .. Pozdrawiam i uważajcie. RE: Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! - ClassAxion - 14-08-2015 10:28 Logiczne że każda tego typu stronka tak będzie robił no bo czemu by mieli sprzedać laptopa wartego 2kzł za 20 groszy? RE: Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! - supercola - 14-08-2015 10:32 (14-08-2015 10:28)ClassAxion napisał(a): Logiczne że każda tego typu stronka tak będzie robił no bo czemu by mieli sprzedać laptopa wartego 2kzł za 20 groszy? Na za10groszy wygrywałem tanio przedmioty i jakoś bardziej wiarygodnie mi to wyglądało Tutaj jako, że nowy serwis to tylko BOTY Ale to nie jest zgodne z prawem, prawda ? RE: Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! - kariolmax - 14-08-2015 10:32 @[supercola] Dobrze Ty się czujesz? Na takich serwisach jeszcze nikt nie wygrał bo to przecież jest niemożliwe np. dlatego że 50% zarobków z pakietów oddają poprzez program partnerski. edit: Wylicytuj. to może być zarejestrowany w Cyprze jak np. stare tanieaukcje, wtedy nic nie zdziałasz ... RE: Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! - supercola - 14-08-2015 10:39 (14-08-2015 10:32)kariolmax napisał(a): @[supercola] Dobrze Ty się czujesz? Na takich serwisach jeszcze nikt nie wygrał bo to przecież jest niemożliwe np. dlatego że 50% zarobków z pakietów oddają poprzez program partnerski. Nikt ? To Ja, Moi znajomi to jest nikt ? Na za10groszy głównie Szczególnie jak były aukcje Junior to się opłacało RE: Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! - kariolmax - 14-08-2015 10:42 Chodzi mi o serwisy mniej popularne, reklamowane np. na tym forum jako możliwość zarobku, za10groszy jest legalne, oficjalne i dlatego da się tam coś wygrać. RE: Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! - Aseciorr - 14-08-2015 10:49 Chyba nie myślałeś ze na każdej aukcji zgarniesz przedmiot za 5zl o wartości 2000 RE: Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! - aero2 - 14-08-2015 10:53 Tego typu serwisy są zrobione pod dojenie ludzi z kasy a nie wygrywanie. Jak chcesz licytować i wygrać to robisz to na Allegro a nie na takich stronach. RE: Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! - supercola - 14-08-2015 10:58 (14-08-2015 10:49)Aseciorr napisał(a): Chyba nie myślałeś ze na każdej aukcji zgarniesz przedmiot za 5zl o wartości 2000Nie Testowałem czy na każdej aukcji jest ustawiony bot Uważajcie na serwis właściciel LucreLab - Wylicytuj.to ! - Roben - 14-08-2015 11:42 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |