![]() |
Automatyczne generowanie tytułu. - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Automatyczne generowanie tytułu. (/Temat-Automatyczne-generowanie-tytulu-119490) |
Automatyczne generowanie tytułu. - AccountManager - 14-08-2015 10:17 W Wordpresie siedzę już jakiś czas (7 stron w portfolio) 2 zarobkowe, 1 blog, i 4 zlecenia dla firm. Napotkałem jednak problem z którym nie moge się uporać. ![]() Jak wstawiam player np w single.php czyli tak aby wyświetlał sie w każdym wpisie. Moje pytanie jest nastepujące: Jak ustawić link w playerze aby automatycznie pobierał tytuł wpisu. zmienna tytułu to the_title Wytłumaczcie mi to proszę na przykładzie leadmora i jego programu fullmovies. Z góry dziękuję. RE: Automatyczne generowanie tytułu. - AccountManager - 14-08-2015 15:39 Już rozwiązałem problem i proszę o zamknięcie postu. Jakby ktoś potrzebował: zamiast NazwaFilmu lub zmienna tytułowa w linku trzeba podpiąć zmienną tytułową w taki sposób: przykład: domena.pl/landing/<?php single_post_title(); ?> Do zamknięcia. |