![]() |
Skrill - konta - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Skrill - konta (/Temat-Skrill-konta-119458) |
Skrill - konta - gmorgenstern56 - 13-08-2015 19:24 Witam, może nie w tym rozdziale piszę, chciałbym spytać, gdzie można kupić konta skrill, jakieś ze stażem, nawet małym. Aby samemu nie rejestrować, nie weryfikować, i nie czekać aż trochę zestarzeją ![]() Również interesują mnie konta e-mail (gmail, na przykład) RE: Skrill - konta - szczygielek - 13-08-2015 19:30 a powiedz mi po co Ci te konta? Do wyłudzeń? kradzieży? Takim tutaj dziękujemy ![]() Założenie konta na Skrillu zajmuje dokładnie chwila, nie trzeba go na początku potwierdzać tożsamosamościowo. Dopiero jeśli chcesz wypłacic srodki dodajesz rachunek(zajmuje 2dni). RE: Skrill - konta - gmorgenstern56 - 13-08-2015 19:41 Wyłudzaniem, ani kradzieża się ni zajmuję. Wiem, że chwila, ale potrzebuję konta ze stażem, a po drugie, dużo. RE: Skrill - konta - Toskan - 13-08-2015 19:47 Przeciez na takim koncie musisz podac swoje dane...kto Ci sprzeda? Zeby potem ew. Walki brac na siebie? To tak jakby ktos swoje konto bankowe opitolil... RE: Skrill - konta - Haxite - 13-08-2015 21:30 Toskan, a słyszałeś o koncie na słupa? Na szczęście autor tematu też nie ogarnia skąd i/lub jak pozyskać takie konto więc biedny nie wypierze sobie pieniędzy nie robiąc sobie przy tym problemów. RE: Skrill - konta - twardy - 13-08-2015 21:36 Konta skrill to pewnie gdzies na jakims forum TORowym znajdziesz, gdzies pomiedzy narkotykami kradzionymi, kartami kredytowymi czy zleceniami zabicia kogos. Powodzenia. RE: Skrill - konta - szczygielek - 13-08-2015 21:38 Nie podoba mi się to!.... RE: Skrill - konta - gmorgenstern56 - 13-08-2015 22:36 Hm.. przecież założyć można na jakiekolwiek dane... W jaki sposób może korrelować ze zleceniami zabójstwa - nie wiem.. RE: Skrill - konta - szczygielek - 13-08-2015 22:43 (13-08-2015 22:36)gmorgenstern56 napisał(a): Hm.. przecież założyć można na jakiekolwiek dane... W jaki sposób może korrelować ze zleceniami zabójstwa - nie wiem.. Nie o to chodzi.... Chodzi o to, że na TORze na forum pomiędzy takimi rzeczami, można znaleźć ![]() Skrill - konta - daniel42na - 13-08-2015 23:46 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |