![]() |
Od zera do CBR-a - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Od zera do CBR-a (/Temat-Od-zera-do-CBR-a-119414) |
Od zera do CBR-a - przemo2741 - 12-08-2015 22:36 Witajcie!
Coś o sobie. Otóż na forum siedzę już od dłuższego czasu ostatnio zacząłem się trochę bardziej udzielać. Nie podaje imienia bo chyba każdy się domyśli ![]() ![]() Na co zarabiam teraz? 1. Yamaha PSR-S750 2. Honda CBR-125R 3. Dalej zobaczymy ![]() Co będzie w dzienniku? Rzeczy, które zrobiłem danego dnia dla kasy ale też dodam parę ciekawostek w dni pracujące w pogotowiu ![]() Co zrobiłem dzisiaj? Z pomocą jednego z użytkowników forum (Ciastka) wystawiłem dzisiaj aukcje, zobaczymy jak się rozwinie. Wpadł mi w ręce sprzęt DJski ale nie mam siły dzisiaj go wystawiać, zrobię to jutro. Zarobione 0/3500 zł do pierwszego celu. RE: Od zera do CBR-a - przemo2741 - 13-08-2015 21:37 Co zrobiłem?
Są pierwsze efekty na allegro ale i tak zastanawiam się, czy nie poprawić oferty i być bardziej konkurencyjnym. Muszę poszukać też jakiejś alternatywy w zarabianiu oczywiście dalej na handlu. Pogotowie: Dziś skromnie 5 wyjazdów. Oczywiście większość to żule chociaż byliśmy też u pewnej sympatycznej staruszki z migotaniem, która powitała nas kawą i ciastkami. Na szczęście dyżur bez zgonów ![]() Zarobione 4/3500 zł do pierwszego celu. RE: Od zera do CBR-a - Noozer - 13-08-2015 21:39 Ciekawe cele ![]() RE: Od zera do CBR-a - Damkofr - 13-08-2015 21:50 Mam Honde Cbr 125 i polecam na trasie pali 3l w mieście 3,5l. Niezawodna, latam nie tylko po szosie bo i po dosyć ciężkich drogach polnych więc i do turystyki poza szosą klimat. Jeśli chodzi o 125 w 4T nie znalazłem nic lepszego więc kupiłem i nie żałuje. RE: Od zera do CBR-a - Scoobyx - 13-08-2015 21:51 Jaki masz ten sprzęt dj'ski? Jeśli możesz to opisz go dokładniej. RE: Od zera do CBR-a - przemo2741 - 14-08-2015 16:14 (13-08-2015 21:51)Scoobyx napisał(a): Jaki masz ten sprzęt dj'ski? dwa playery pioneer CDJ-100S w dobrym stanie jeden po wymianie lasera, i mixer Reloop rmx-20. Mixer użyty może z 3 razy. Sam na takim się uczyłem, grałem parę imprez, później przesiadłem się cdj-850 mk2 a swoje sprzedałem, gdy zobaczyłem czego się dzisiaj słucha. Myślę kiedyś jeszcze wrócić do grania. A ten sprzęt kumpla. Sfrustrował się chłopak, że nie jest tak łatwo jak na kontrolerze ![]() CBR 125 mi się podoba właśnie z powodu małego spalania ![]() Co dzisiaj zrobiłem?
Sprawdziłem konkurencję, powoli kupujący się przekonują do mnie, zaczynają zadawać pytania ale i tak nie czytają całej aukcji i nie wiedzą co jest potrzebne, lub że wysyłam towar po zaksięgowaniu. Szkoda. Zarobione 6/3500 zł do pierwszego celu. RE: Od zera do CBR-a - paweuq - 14-08-2015 16:31 Lol a ja myslałem ze 2 motocykle chcesz sobie kupic xD z ciekawosci wpisałem model tej yamahy a tu keyboard wyskakuje xD RE: Od zera do CBR-a - przemo2741 - 15-08-2015 23:07 Ehh nie dość, że człowiek zmęczony to jeszcze wszystko jak na przekór. Dobrze, że aukcja się rozkręciła. Co dzisiaj zrobiłem?
Uzupełniłem towar w magazynach (;p) zajęło mi to prawie 1,5h, ładnie sobie uporządkowałem wszystko w exelu, kto ile czego kupił z mailem itp. Pogotowie: Cały dyżur jazdy i chyba trafiło się wszystko co mogło się trafić; od dzieciaka z lekkim odwodnieniem, który się "zatrzymuje" w trakcie przejazdu z domu do szpitala po "leży bez kontaktu" czyli pijany w rowie ![]() ![]() ![]() Zarobione 31/3500 zł do pierwszego celu. RE: Od zera do CBR-a - bartek21 - 16-08-2015 08:56 Super dziennik ![]() ![]() RE: Od zera do CBR-a - mikuss - 16-08-2015 09:02 (15-08-2015 23:07)przemo2741 napisał(a): ratowniczego aby uzmysłowić do czego jeździ pogotowie ogórek tańszy jak wibrator ![]() ![]() Powodzenia życzę i "twardości" w dążeniu do celu |