![]() |
[EKIPA LFE] Wywiad nr.6 *Leopard* - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +---- Dział: Wywiady (/Forum-Wywiady-133) +---- Wątek: [EKIPA LFE] Wywiad nr.6 *Leopard* (/Temat-EKIPA-LFE-Wywiad-nr-6-Leopard-11939) |
[EKIPA LFE] Wywiad nr.6 *Leopard* - Lubelak - 15-08-2010 20:25 ![]() Forumowy wywiad nr 6 Leopard Lubelak Witaj na początek standardowe pytanie jak wpadłeś na nasze forum? Leopard Dowiedziałem się o Lockerz na forum o grze Test Drive Unlimited, a następnie szukałem w google info o Lockerz no i tak się zaczęło. Było to około końca grudnia. Lubelak Dlaczego wybrałeś nasze forum ? Leopard Na początku nie wiedziałem o istnieniu innych. Po prostu je znalazłem i zostałem. Lubelak Jesteś na lockerz od ? Leopard Jakoś od końcówki grudnia, podobnie jak na forum. Lubelak Jak oceniasz ostatni restock? Leopard Podobnie jak wszystkie po styczniowym - czyli raczej słabo. Lubelak Jak oceniasz pracę ekipy na forum ? Leopard Myślę, że wszystko jest dobrze - niczego nie brakuje. Lubelak Zmieniłbyś coś na forum ? Leopard Czasami system karania użytkowników, ale to tylko mała rzecz. Lubelak Bierzesz udział w innych serwisach ? Leopard Trochę korzystam z ThisBox'a, ale nie do końca na serio. Lubelak Wygrałeś coś ? Leopard Na Lockerz iPod'a Shuffle, Ripstik'a (którego Lockerz mi nie wysłało) i dwie koszulki. Lubelak Jakie filmy lubisz ? Leopard Generalnie nie mam konkretnego upodobania. Ale raczej filmy akcji i komedie. Lubelak Jaką muzykę lubisz ? Leopard To co w radiu, i coś mocniejszego - Metallica i inna muzyka tego typu. Do tego raczej nie toleruję Rap'u/Hip-Hop'u. Lubelak Skąd jesteś ? Leopard Bydgoszcz Lubelak Ile masz lat ? Leopard Tyle co nasz Satański Vip ;]. 14 Lubelak Byłeś na wakacjach ? Leopard W tym roku tylko nad morzem, a parę lat temu 4 razy w Chorwacji. Lubelak Jaki sposób na nudę masz? Leopard Wychodzenie z kolegami, a jak nie ma z kim to bezsensowne przeglądanie stron ;]. Lubelak Pijesz piwo? jak tak jakie jest twoje ulubione? Leopard Nie, a także nie palę. Lubelak Jakie masz zainteresowania ? Leopard Formula 1 - generalnie lata 70-80. Lubelak Jakie masz hobby ? Leopard Aktualnie raczej nie mam. Lubelak Jak spędzasz wakacje ? Leopard Grając w kosza, w nogę, jeżdżąc na rowerze i oczywiście przesiadująć na naszym kochanym Team Speak'u ;]. Lubelak Ulubiony Sport Leopard To Formula 1 ;] Lubelak Ulubiony zawodnik ? Leopard Ayrton Senna - brazylijczyk, zginął w 1994 roku na torze Imola we włoszech. Lubelak Ulubiony team (f1) Leopard Ferrari - jedyny team startujący od początku serii F1. Lubelak Jakiego masz idola ? Leopard Nie mam konkretnego, ale jak już to Robert Kubica i Ayrton Senna Lubelak Ulubiona marka ubrań ? Leopard New Yorker Lubelak Ulubiona marka butów ? Leopard Nike Lubelak Jakieś pozdrowienia ? Leopard Dla Kalisa, Olenki, Jeppersa, Satana i wszystkich użytkowników naszego forum, a także Admina. RE: Wywiad nr.6 *Leopard* - Satan - 15-08-2010 20:32 Thx za pozdro ;P Kozacki wywiad ;P RE: Wywiad nr.6 *Leopard* - Daminn - 15-08-2010 20:46 Czytelny, przejrzysty, ciekawy - bardzo dobry wywiad ;] RE: Wywiad nr.6 *Leopard* - Kalis - 15-08-2010 21:14 Dzięki za pozdrowienia ![]() RE: Wywiad nr.6 *Leopard* - Killer - 16-08-2010 01:01 very nice tylko zdjece do bani znow wrociles z grafika do starego stylu RE: Wywiad nr.6 *Leopard* - Lukisss - 16-08-2010 06:42 Ten wywiad trochę sztywny. Poprzednie lepsze. RE: Wywiad nr.6 *Leopard* - kreatywny - 16-08-2010 07:15 Mnie się podobał nice RE: Wywiad nr.6 *Leopard* - olennnkaaa - 16-08-2010 17:25 superowy ;D Dzięki Leo za pozdro ![]() |