GOLLEADOR - Dziennik pracy - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: GOLLEADOR - Dziennik pracy (/Temat-GOLLEADOR-Dziennik-pracy-119357) |
GOLLEADOR - Dziennik pracy - golleador - 11-08-2015 19:51 Witam serdecznie w moim dzienniku!
Mam na imię Bartosz, lat 17. Natrafiłem na tę forum dosyć przypadkowo grubo ponad rok temu, kiedy grałem w cs 1.6, koleś chciał mi sprzedać poradnik zarabiania w internecie (ppa). Po tej sytuacji, chciałem się więcej o tym dowiedzieć, czytałem poradniki dot. zarabiania, na początku zacząłem od shorte, wyciągnąłem około 20$ w około 2 tygodnie. Już nawet takie kwoty mnie zadowalały, ale później zacząłem czytać jeszcze więcej i apetyt rósł w miarę jedzenia. W lipcu tamtego roku zacząłem zarabiać jeszcze na freebizie, wtedy udawało mi się osiągnąć dniówki nawet 150zł, ale nie trwało to długo, poźniej transmisje(firesub), wraz z końcem wakacji kończyłem z zarabianiem. Od stycznia br. na krótką chwilę wróciłem zarobiłem 300zł, i znowu skończyłem. Od tamtej pory zacząłem regularnie przeglądać forum lecz mało co się udzielałem. Czym się zajmuję teraz?
Od 28 lipca jestem uczniem Eldarixa na leadmore, wpadłem na niszę z której udaję mi się zarabiać do dziś, jeszcze w tym samym czasie w lipcu, korzystałem z viralki na earnsubie, która niosła za sobą obiecujące kwoty ale szybko padła (czekam na powrót). Mam swoją stronę, tak się prezentują wyniki z google analitycs Czekam na więcej wejść z wyszukiwarek Za około godzinę wstawie mój dziejszy zarobek z leadmore'a CEL 750zł do końca miesiąca P.s Jeżeli ktoś gra w cs go to zapraszajcie, można pograć ze mną http://steamcommunity.com/profiles/76561198027272992 Jeszcze nie długo mam zamiar spróbować swoich sił na bet365 PYTANIA DO WAS
1. Co oznacza Direct i Refferal w google analitycs?2. Polecicie jakiś samochód osobowy do 10 i 20k zł? I jeżeli ktoś ma na sprzedaż niszę na allegro proszę pisać bo jestem zainteresowany. RE: GOLLEADOR - Dziennik pracy - full2000 - 11-08-2015 19:57 Wierzę że się uda, Powodzenia! RE: GOLLEADOR - Dziennik pracy - golleador - 12-08-2015 09:30 Wczoraj tak zakończyłem dzień Cele na dziś
- dodać 3 wpisy na bloga
- zarobić przynajmniej 35zł Czekam na wypłatę z leadmore'a i wpłacę stówke na bet365 RE: GOLLEADOR - Dziennik pracy - Sofokles - 12-08-2015 10:32 (11-08-2015 19:51)golleador napisał(a): 1. Co oznacza Direct i Refferal w google analitycs? Direct - Czyli wejścia bezpośrednie na stronę, na zasadzie że ktoś samoczynnie wklepał w pasek adres Twojej strony. Refferal - Przekierowania z innych stron. Polecam wrzucić filtry, by Refferal spam nie psuł Ci statystyk. RE: GOLLEADOR - Dziennik pracy - milosz998 - 12-08-2015 17:33 Jaka tematyka bloga jeśli można oczywiście spytać? Tylko na blogu zarabiasz? RE: GOLLEADOR - Dziennik pracy - golleador - 12-08-2015 20:33 (12-08-2015 17:33)milosz998 napisał(a): Jaka tematyka bloga jeśli można oczywiście spytać? Hacki Na fb też. |