![]() |
wypłata shorte.st - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248) +--- Wątek: wypłata shorte.st (/Temat-wyplata-shorte-st-119318) Strony: 1 2 |
wypłata shorte.st - wydra87 - 11-08-2015 08:43 Witam, wczoraj był 10 dzień miesiąca. Powinna być wypłata z shorte ja jednak niestety jej nie dostałem. Dodam tylko, że oczywiście mam minimalne wymagane 5 $. Wie ktoś o co chodzi? RE: wypłata shorte.st - whoami - 11-08-2015 10:10 U mnie to samo, napisałem do supportu, jak odpiszą to dam znać. RE: wypłata shorte.st - brozek123 - 11-08-2015 10:47 u mnie wypłata doszła ![]() ![]() RE: wypłata shorte.st - wydra87 - 11-08-2015 11:20 U mnie brak - w ogóle nie ubyło z shorte... RE: wypłata shorte.st - mysc - 11-08-2015 11:33 Z shorte nie ubędzie tak szybko ![]() Poczekajcie jeszcze dzisiaj na wypłatę i dopiero gdy nie dojdzie, napiszcie do supportu. Nie słyszałem jeszcze o przypadku niewypłacenia komuś pieniędzy w takim przypadku. Nie ma co panikować, shorte płaci miesiąc w miesiąc. RE: wypłata shorte.st - chomik3 - 11-08-2015 11:45 A w statach konta pisze Ci że wypłacono? Wypłacają w okolicach północy, mi doszła kasa normalnie. RE: wypłata shorte.st - wydra87 - 11-08-2015 11:53 Aktualizacja - niby mam w shorte że wypłata gotowa. Jednak teraz pytanie kiedy ją puścili, bo jak mówicie że są opóźnienia w statach to mogli puścić wcześniej? 9 sierpnia zmieniałem adres e-mail na PP (oczywiście w Shorte także na ten co PP) i nie wiem czy oni puścili na stary czy na nowy. Na PayPalu kasy nie mam. A przechodzi kasa od nich od razu czy z opóźnieniem? RE: wypłata shorte.st - mysc - 11-08-2015 13:58 Z tego co wiem, 10 jest wypłata - ale dane do niej pobierane są 9. Tak więc prawdopodobnie puścili na stary adres. Jeśli taki istnieje i jest Twój, to chyba masz do niego dostęp żeby sprawdzić ? Jeśli nie istnieje - napisz do nich i otrzymasz wypłatę na nowy adres. Natomiastj jeśli istnieje i nie jest Twój, to kiepsko tą sytuację widze :/ RE: wypłata shorte.st - Mation - 11-08-2015 14:32 Mi właśnie wypłacili RE: wypłata shorte.st - wydra87 - 11-08-2015 15:14 (11-08-2015 13:58)mysc napisał(a): Z tego co wiem, 10 jest wypłata - ale dane do niej pobierane są 9. Tak więc prawdopodobnie puścili na stary adres. Jeśli taki istnieje i jest Twój, to chyba masz do niego dostęp żeby sprawdzić ? Jeśli nie istnieje - napisz do nich i otrzymasz wypłatę na nowy adres. Natomiastj jeśli istnieje i nie jest Twój, to kiepsko tą sytuację widze :/ Dzięki kolego! Nie pomyślałem nawet żeby sprawdzić starego maila. Okazało się, że jeszcze tam wysłali wiadomość o przelewie. Teraz wystarczyło ten stary adres dodać jako dodatkowy do PP i już kasa jest ! ![]() TEMAT DO ZAMKNIĘCIA! |