![]() |
Wlasna strona internetowa po suby - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wlasna strona internetowa po suby (/Temat-Wlasna-strona-internetowa-po-suby-119302) |
Wlasna strona internetowa po suby - QpiterQ - 10-08-2015 22:35 Witam wszystkich b. serdecznie! Otóż chciałbym zrobić własny loading page który umieszcze na stronie internetowej, co prawda z zrobieniem strony nie bedzie problemu poniewaz zaplace webmasterowi lub po prostu poczytam i poogladam tematy o wordpressie ![]() Jednak nurtuje mnie jedno pytanie, co zrobić aby nie ponosic odpowiedzialnosci? Jakąs stopke trzeba dodać tak? Na dole, cena regulamin? Chce aby strona była podobna do pewnego programu na hotcash - artykuły.pl, jednak chce dodac nowa szatę graficzna itd. Poszukuje kogos kto pomoze mi w zamian za rejestracje z refa lub po prostu mogę zaplacic. Jednak mile widziana pomoc bez zadnych kosztownosci. Pozdrawiam ![]() RE: Wlasna strona internetowa po suby - Gremquen - 10-08-2015 22:47 Aby podpiąć własne SMSy bedzie to praktycznie niemozliwe bez posiadania działalnosci gospodarczej. Ale możesz podpiąć pod swój landing page pustą ofertę z serwisu sub sms - całość strony twoja, tylko formularz pochodzący od serwisu. Wtedy regulamin zazwyczaj pochodzi z serwisu, a ty nic zamieszczać nie musisz ![]() Wlasna strona internetowa po suby - piotrekprorok - 05-09-2015 23:20 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |