Będzie można zarabiać na Facebook'owych filmach! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Będzie można zarabiać na Facebook'owych filmach! (/Temat-Bedzie-mozna-zarabiac-na-Facebook-owych-filmach-119258) |
Będzie można zarabiać na Facebook'owych filmach! - alfonsPL - 10-08-2015 15:16 Cytat:Facebook nareszcie podzieli się z twórcami wideo wpływami z reklam. Program ruszy jesienią i początkowo obejmie tylko największych twórców wideo, takich jak NBA, Fox Sports i Funny or Die. Docelowo Facebook zamierza dzielić się wpływami z reklam ze wszystkimi twórcami. Dostaną oni 55% pieniędzy od reklamodawców. RE: Będzie można zarabiać na Facebook'owych filmach! - Haxite - 10-08-2015 15:25 Czytałem o tej informacji już dawno ale póki co cisza. Mam już przygotowanych kilka nisz 100% pewniaki ;-) RE: Będzie można zarabiać na Facebook'owych filmach! - Lampardzino - 16-08-2015 13:32 wątpie nie prędko to wprowadzą RE: Będzie można zarabiać na Facebook'owych filmach! - Ermani - 16-08-2015 21:18 ciekawie się zapowiada RE: Będzie można zarabiać na Facebook'owych filmach! - sojusznik - 17-08-2015 02:24 Byłoby ciekawe, jednak myślę, że proces wdrażania czegoś takiego dla przeciętnych franków może zająć bardzo długo, albo nawet i się nie pojawić |