PipsTycoon.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PipsTycoon.com (/Temat-PipsTycoon-com-119169) |
PipsTycoon.com - AdamusBB - 08-08-2015 20:59 Nowa gra twórców takich tytułów jak Anno1777 czy GoldenTowns. Czekałem, czekałem aż w końcu się doczekałem gry, która być może pozwoli znów zarobić podobnie jak opisywane już kiedyś na blogu GoldenChase. Mowa tym razem o nowej grze twórców znanego Anno1777 czy GoldenTowns. Tym razem stworzyli grę o nazwie PipsTycoon, która łączy w sobie po trochu z gier poprzednich oraz daje nowe narzędzia i możliwości tj. handel akcjami, forex czy nawet opcje binarne. Czy tak się stanie? Czy da zarobić? Przekonamy się za kilka miesięcy. Póki co się rejestruję i próbuję swoich sił a Ty? PipsTycoon – Work, czyli idziemy do pracy! Jednym z podstawowych źródeł naszego utrzymania i zarabiania jest chodzenie do pracy. W początkowej fazie gry, gdzie nic nie inwestujemy z zewnątrz musimy zacząć jakoś zarabiać. W tym celu udajemy się do pracy. Do tego celu służy zakładka w górnej belce ‚Work’ (jak pracować, ile i kiedy opisałem wyżej). Pamiętajcie, że z każdym dniem będziemy dostawać większe zarobki. To jest nasz priorytet! Ciąg dalszy będzie aktualizowany w miarę pojawiających się nowych funkcji i możliwości. Sam muszę też dojść do etapu tworzenia firmy itp aby móc Wam na bieżąco tłumaczyć co, jak i do czego :-) Teraz już widzicie dlaczego warto dołączyć do gry PipsTycoon w tym momencie i zacząć budować swój profil :-) Więcej informacji podam niebawem jak tylko coś więcej się pojawi danych i opcji aktywnych. Ps. Budujcie listę swoich poleconych, polecajcie znajomym, rodzinie bo to początek programu i być może najlepszy moment na późniejsze solidne zarobki. Będę wdzięczny jeżeli zapiszesz się z mojego reflinka: http://www.pipstycoon.com/?i=6469 i tym samym pomożesz budować moją sieć poleconych. Każdy polecony z mojej osoby otrzyma pomoc i sposoby dalszej promocji programu jak tylko ruszy na dobre :-) RE: PipsTycoon.com - kovval - 08-08-2015 22:32 @[Coristo] Do zamknięcia, było. PipsTycoon.com - Coristo - 08-08-2015 23:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |