Zarabianie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Zarabianie (/Temat-Zarabianie-119168) Strony: 1 2 |
Zarabianie - LikeAMoneys - 08-08-2015 20:58 Witam. Tak wiem robiłem już taki temat ... Próbowałem reflinki, suby(sms) i klikanie reklam(Trafficmonsoon), jedynie na klikaniu reklam coś zarobiłem "2$", ale to długo szło, normalnie bym zarobił to w 2 tygodnie, ale po tygodniu straciłem zapał do klikania tych reklam i czekania iluś tam sekund na wpisanie kodu ... Szukam osoby, która mi pomorze w zarabianiu za refa. Proszę =) RE: Zarabianie - patryk6176 - 08-08-2015 21:08 Hej na traffic mozna niezle zarobic przy malym nakladzie pracy ja klikam czasaami jak mi sie chce i cos.tam zawsze wpadnie moge ci polecic taka gre http://goldentea.su/?ref=154042 wchodzisz tam kupujesz krzaczek za pkt ktore dostaniesz na start i odbierasz bonus w postaci pkt, krzak wytwarza liscie ktore sprzedajesz i mozesz pozniej to wyplacic 50% z lisci na reinwestycje 50% do wyplaty RE: Zarabianie - LikeAMoneys - 08-08-2015 22:22 @up Może tak po angielsku ? bo po rusku to nie chce.. (Wiem, że jest zmiana języku .. ale nie lubię ruskich) RE: Zarabianie - bodorek - 08-08-2015 22:26 Może za szybko się poddajesz, jak już w coś wejdziesz [na przykład suby], to siedź tam, póki nie zarobisz. Czytaj, szukaj, myśl, twórz, a osiągniesz sukces. Za darmo nic nie ma, nawet w Internecie RE: Zarabianie - LikeAMoneys - 08-08-2015 22:37 tak wiem, trzeba coś z siebie dać, żeby coś zyskać, ale żebym dobrze zarabiał na klikaniu reklam, to bym musiał z 11-13 miesięcy klikać, żeby uzbierać 50$ i na inwestycje, dlatego też wolę suby, ale nic nie mogę na nich zarobić miałem ze 2o wejść dziennie , ktoś powiedział, że muszę więcej spamić na grupach , no i zacząłem miałem 100 wejść i dostałem tego samego dnia bana, kiedy zacząłem spamienie (Na Fb). RE: Zarabianie - bodorek - 08-08-2015 22:41 Spam to chyba jeden z najsłabszych dróg dla subów, jest wieeeele innych, przejrzyj forumowe poradniki i poczytaj RE: Zarabianie - patryk6176 - 09-08-2015 11:43 Tak jak kolega bodorek napisal za szybko sie poddajesz pozbieraj kilka dobrych buxow ktore wyplacaja w ten sposob moze ci sie uzbierac pare $$ z tego, a co do tego serwisu co podalem to ja osobiscie nie widze zadnego problemu ze jest w jezyku rosyjskim najwazniesze jest to aby wyplacal. RE: Zarabianie - LikeAMoneys - 09-08-2015 18:07 Tak jak wyżej napisałem, żeby coś więcej zarabiać musiałbym uzbierać przez 11-13 miesięcy, żeby dać na inwestycje, może bym zaczekał, ale te czekanie na kliknięcie, Dlatego potrzebuje pomocy.. Wolałbym, żeby ktoś pomógł mi z sub SMS (jakiś mentor), chyba że znacie lepsze sposoby na zarobek. Czasu na zarabianie mam dużo 3-4 godz (mogę więcej ) PS. Jestem programistą, początkujący ale zawsze (napisałem to bo może podsunie wam to jakiś pomysł) RE: Zarabianie - Luys - 09-08-2015 20:16 Spam może i nie jest dobrą drogą, ale umiejętny spam już może okazać się sukcesem. zauważ, że ludzie na poczatku SPAMOWALI o doładowaniach, no i ciągneli na tym niezły hajs. Wymyśl coś swojego, coś unikalnego, stwórz najlepiej swój gateway i działaj. RE: Zarabianie - venzer - 09-08-2015 21:00 Skracania linków próbowałeś? |