Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +---- Dział: FireSub (/Forum-FireSub-390) +---- Wątek: Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS (/Temat-Co-wolisz-Subskrypcje-SMS-czy-PREMIUM-SMS-119138) |
Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS - light - 08-08-2015 12:53 Na wstępnie dodam, nie wiem czy istnieje taki temat w naszym dziale Firesub. Jeżeli istnieje to proszę o usunięcie tego. Chciałem Was zapytać, tych którzy działają w Firesub co wolicie promować bardziej, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS, co u was lepiej wypada. Pochwalcie się
RE: Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS - milosz998 - 08-08-2015 13:07 Wiadomo że SUBY. Sub SMS > Premium SMS RE: Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS - Dante_/ - 08-08-2015 13:22 A to zależy, premium sms może wysłać osoba kilka razy dopóki ma hajs na koncie, a suby jak się zapisze to już, więcej nie zyskasz, jeżeli będzie wysyłać sms na aktywnej już subskrypcji. RE: Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS - Lotheo - 08-08-2015 13:29 Suby o wiele lepiej konwertują u mnie RE: Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS - bodorek - 08-08-2015 13:37 (08-08-2015 13:29)Lotheo napisał(a): Suby o wiele lepiej konwertują u mnie Ja od zawsze leciałem na premkach i teraz się zastanawiam nad subami. Lepiej konwerterują z reguły? Bo w końcu razem z kodem przesyłana jest cena, a w premkach nie. RE: Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS - Assasinoo - 08-08-2015 13:38 To też zależy czy target to głównie gimbaza, czy raczej 20, 25+. Zdecydowaną większość zarobiłem na subach nie testując premium sms, teraz czasem działam na premium przy innej metodzie niż spam i to naprawdę dobre rozwiązanie, wbrew pozorom ludzie mają kasę na tych kontach bo abonamenty itp. Jedynie mogą się bać wysłać sms, bo im zje nie wiadomo ile, ale znowu w sub sms w sms'ie jest info o koszcie. Spróbuj najlepiej to i to, ale pobawiłbym sie na Twoim miejscu premium sms najwyższa stawka lub ta za 7 zł. RE: Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS - bodorek - 08-08-2015 14:26 (08-08-2015 13:38)Assasinoo napisał(a): To też zależy czy target to głównie gimbaza, czy raczej 20, 25+. Zdecydowaną większość zarobiłem na subach nie testując premium sms, teraz czasem działam na premium przy innej metodzie niż spam i to naprawdę dobre rozwiązanie, wbrew pozorom ludzie mają kasę na tych kontach bo abonamenty itp. Jedynie mogą się bać wysłać sms, bo im zje nie wiadomo ile, ale znowu w sub sms w sms'ie jest info o koszcie. No właśnie ja zawsze leciałem na stawce najwyższej 10zł i szło super, zobaczymy jak będzie szło przy niższej RE: Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS - Lotheo - 08-08-2015 14:30 U mnie lepiej konwertują suby, bo nie przychodzi koszt subskrypcji w przypadku T-mobile. Wiem, bo sprawdzałem kiedyś dla pewności RE: Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS - bodorek - 08-08-2015 14:39 Hmm no ciekawe rzeczy, ja co prawda celuje na nieco starszych (20+) i nie promuje programow pod targeting gimbusiarski, ale na jakiś czas testowo warto sprawdzić Przy premkach 10 wychodziło około 15 leadów, zobaczymy jak wyjdzie przy subach. RE: Co wolisz, Subskrypcje SMS czy PREMIUM SMS - Kiljan - 08-08-2015 16:02 (08-08-2015 13:22)Dante_/ napisał(a): A to zależy, premium sms może wysłać osoba kilka razy dopóki ma hajs na koncie, a suby jak się zapisze to już, więcej nie zyskasz, jeżeli będzie wysyłać sms na aktywnej już subskrypcji. Czyli 2-3 razy a potem najczęściej operator blokuje numer i leady są jako dubel przez najbliższy tydzień. Na subach dzięki temu, że ktoś ma włączoną usługę rośnie zyskowność dzięki czemu stawka jest podnoszona. |