Rejestracja --> Beterz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Rejestracja --> Beterz (/Temat-Rejestracja-Beterz-11913) |
Rejestracja --> Beterz - Magnus - 15-08-2010 09:26 Witam
Info o Beterz:
BeterZ.com to pierwszy na świecie serwis pozwalający na obstawianie rozgrywek sportowych za wirtualną walutę BZ, którą następnie można wymieniać na wartościowe nagrody. REJESTRACJA :
1.Wchodzimy na stronęTUTAJ 2.Następnie klikamy I WANT TO JOIN TUTAJ 3.Przenosi na do krótkiego formularzu wypełniamy jak na zdjęciu : 4.Wypełniamy kolejny formularz: Your public name will be: Tutaj wpisz pseudonim, pod jakim będą widzieć Cię inni. Your country: Zostawcie Poland. Your time zone: Zostawcie tą co jest. Bonus code: Kod bonusowy(nie znam żadnego), który da na początek ileś tam punktów np.5000. Your referrer: Twój polecający, jak wejdzie na czyjś link, jego nick pojawi się tam, jeżeli nie to możecie zostawić puste. Cell phone: Tutaj wpiszcie numer komórki +0048 wasz numer. Jest to potrzebne do aktywacji konta, i bez numeru telefonu nie dostaniecie nagrody. Klikamy Accept terms and Conditions. 5.Następnie na naszego emaila przychodzi linka aktywujący konto klikamy w niego i mam już aktywne kont. RE: Rejestracja --> Beterz - michal2612 - 21-08-2010 20:06 Mogłeś jeszcze wspomnieć o nagrodach których do Polski nie wysyłają RE: Rejestracja --> Beterz - adamsonm - 21-08-2010 20:35 właśnie się zastanawiam dlaczego to jest w sprawdzonych jak (chyba) nikt z PL nie dostał nagrody. W tym ja, bo się dopatrzyli że mam multikonta... w regulaminie nic nie ma ale zaczęli sapać i mi anulowali nagrodę oraz pousuwali fake konta i napisali że teraz mogę coś wygrać ... |