![]() |
Szukam mentora w pozycjonowaniu - ref w zamian - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Szukam mentora w pozycjonowaniu - ref w zamian (/Temat-Szukam-mentora-w-pozycjonowaniu-ref-w-zamian-119115) |
Szukam mentora w pozycjonowaniu - ref w zamian - rozi1910 - 07-08-2015 19:32 Witam! Szukam kogoś kto pomoże mi w pozycjonowaniu i optymalizacji mojej strony. Moja propozycja jest taka, że w zamian za pomoc będę refem na Firecash lub na innej stronie PPA/CPA jeśli mentor sobie tego życzy. Wiadomo - próbuję się sam edukować, czytalem/czytam różne poradniki i biorę udział w kursach online, ale potrzebuję kogoś doświadczonego. Warunek jest jednak taki, że nie chcę podawać linku do swojej strony itd. (przynajmniej na początku) w obawie o nieuczciwość drugiej strony, raz już sie sparzyłem i gościu zrobił stronę opartą na moim pomyśle, a wcale mi nie pomagał ![]() ![]() RE: Szukam mentora w pozycjonowaniu - ref w zamian - Svirus - 08-08-2015 06:18 Osoby znające się na pozycjonowaniu raczej nie będą zainteresowane Twoją propozycją. Mają inne rzeczy na głowie, niż zarabianie marnej kasy na uploadzie. RE: Szukam mentora w pozycjonowaniu - ref w zamian - siuvax - 08-08-2015 09:37 pomoc w optymalizacji bez podania adresu???? ![]() RE: Szukam mentora w pozycjonowaniu - ref w zamian - pacman - 08-08-2015 19:45 (08-08-2015 09:37)siuvax napisał(a): pomoc w optymalizacji bez podania adresu???? Jemu raczej chodzi o to, że sam to ogarnie a potrzebuje rad kogoś obeznanego w temacie żeby podpowiedział co warto robić a czego nie i przede wszystkim jak się do tego zabrać ![]() RE: Szukam mentora w pozycjonowaniu - ref w zamian - rozi1910 - 08-08-2015 21:19 (08-08-2015 06:18)Svirus napisał(a): Osoby znające się na pozycjonowaniu raczej nie będą zainteresowane Twoją propozycją. Mają inne rzeczy na głowie, niż zarabianie marnej kasy na uploadzie. napisałem, że do ustalenia jest w jakim serwisie zostanę refem, nie musi być to upload, może to być inna forma wynagrodzenia mentora. Z czasem może jakaś szersza współpraca, bo mam parę pomysłów, które przynoszą już jakiś profit ale muszą być troche wyżej w wynikach wyszukiwania. (08-08-2015 09:37)siuvax napisał(a): pomoc w optymalizacji bez podania adresu???? Tak i co w związku z tym? RE: Szukam mentora w pozycjonowaniu - ref w zamian - linoskoczek - 08-08-2015 23:46 (08-08-2015 21:19)rozi1910 napisał(a):(08-08-2015 09:37)siuvax napisał(a): pomoc w optymalizacji bez podania adresu???? Jeśli chcesz pomocy przy optymalizacji, to wpisz "optymalizacja", "jak optymalizować", "co to optymalizacja", "optymalizacja dla początkujących" itp. w Google. Jeśli chcesz prawdziwej pomocy w optymalizacji, to musisz mieć stronę i podać nam jej adres. Optymalizacja to zabieg, który gwarantuje skuteczniejsze "usadowienie się" Twoje strony w bazie danych wyszukiwarki. Pomoc w optymalizacji to wytknięcie wad, które masz na swojej stronie i których przy własnych oględzinach nie zauważyłeś. Nie ukrywam, że takie usługi są zazwyczaj płatne. I taka rada odemnie. Rusz dupę i poczytaj to, co pozycjonerzy opisali na swoich blogach. Tam też dają swoje refy do aplikacji, programów itp. więc spełnisz swoje marzenie i będziesz miał mentora ![]() RE: Szukam mentora w pozycjonowaniu - ref w zamian - rozi1910 - 08-08-2015 23:50 (08-08-2015 23:46)linoskoczek napisał(a): I taka rada odemnie. Rusz dupę i poczytaj to, co pozycjonerzy opisali na swoich blogach. w 1. poście napisałem już, że cały czas sam sie ucze SEO. czytaj ze zrozumieniem ![]() Nie oczekuję prowadzenia za rękę od podstaw, sam próbuję wielu rzeczy, ale czasem potrzebuję konkretnej odpowiedzi na jakieś pytanie. RE: Szukam mentora w pozycjonowaniu - ref w zamian - linoskoczek - 09-08-2015 20:41 (08-08-2015 23:50)rozi1910 napisał(a): ale czasem potrzebuję konkretnej odpowiedzi na jakieś pytanie. 1. Wpisanie w Google paru fraz. a jeśli nie ma to 2. Konkretne pytanie tu na forum. RE: Szukam mentora w pozycjonowaniu - ref w zamian - rozi1910 - 16-08-2015 11:29 Odświeżam - może ktoś jeszcze odpowie na pierwszy post w temacie |