Sprzedam konto na TakeAGift i Thisbox Tanio !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Sprzedam konto na TakeAGift i Thisbox Tanio !!! (/Temat-Sprzedam-konto-na-TakeAGift-i-Thisbox-Tanio-11909) |
Sprzedam konto na TakeAGift i Thisbox Tanio !!! - IKSWID - 15-08-2010 00:30 Witam.Mam do zaoferowania 2 konta na stronach TakeAGift I Thisbox. Konto na TakeAGift Liczba starsów: 415 450starsów Konto na Thisbox Stan Twojego konta: 621pkt Płatność nie musi być koniecznie materialna jestem otwarty na wymianę lub płatność poprzez doładowania telefonów Czemu sprzedaje ? Niestety mam problemy z komputerem i często w czasie restocku jestem w pracy a za te punkty na pewno można złowić porządną nagrodę Kontakt -pisać na priv -email:[email protected] RE: Sprzedam konto na TakeAGift i Thisbox Tanio !!! - IKSWID - 16-08-2010 00:51 Zatem skasuje konta . RE: Sprzedam konto na TakeAGift i Thisbox Tanio !!! - paskur - 16-08-2010 22:26 Ja bym może wzioł Taga, ile chcesz? napisz na pm RE: Sprzedam konto na TakeAGift i Thisbox Tanio !!! - Piter56 - 17-08-2010 20:03 jak masz skasować to mi możesz zarzucic ;D RE: Sprzedam konto na TakeAGift i Thisbox Tanio !!! - paskur - 17-08-2010 21:44 pytam po raz 2 ile za nie chcesz? wziąłbym moze nawet oba Sprzedam konto na TakeAGift i Thisbox Tanio !!! - Roben - 30-07-2012 11:18 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |