Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? (/Temat-Czy-na-shorte-st-banuja-za-kilka-klikniec-samemu-119012)

Strony: 1 2

Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? - ged321 - 06-08-2015 11:51

Bo spróbowałem jak to działa i kliknąłem sobie sam 2 razy? Czy mnie zbanują? Mam zmienne IP.

RE: Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? - mysc - 07-08-2015 13:41

Za kilka kliknięć nic Ci nie grozi Smile

RE: Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? - Kickster - 07-08-2015 14:19

z jednogo ip zlicza 5 razy, wiec teoretycznie codziennie mozesz sam sobie kliknac nawet Wink

RE: Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? - baca060 - 07-08-2015 18:43

możesz klikać sobie ile chcesz, zysk masz tylko i wyłącznie z pierwszych pięciu kliknięć a z reszty klików sh.st pieniądze bierze dla siebie

RE: Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? - ged321 - 09-08-2015 16:49

aha bo czytałem o banach

jak dobrze zarobić na sh.st? Sex

RE: Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? - baca060 - 09-08-2015 17:11

Jak najwięcej i jak najszybciej. A tak na serio to nie ma ogólnego sposobu na to, sam musisz wpaść na pomysł. Pozdrawiam

RE: Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? - woffer - 10-08-2015 14:25

Czasami przypadkiem nawet klikałem w swoje linki i nic się stało, także spokojnie Smile

RE: Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? - Bidbar96 - 10-08-2015 22:41

najlepsza metoda z jaka do tej pory się spotkalem i ktora jest najbardziej powszechna to chyba FP ero/spam na grupach kupie/sprzedam skroconymi linakmi do ofert allegro/olx

RE: Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? - ged321 - 24-08-2015 14:07

OK, dzięki wszystkim Smile

RE: Czy na shorte.st banują za kilka kliknięć samemu? - Lucas - 24-08-2015 17:11

Ja jeszcze dodam od siebie, że prawie codziennie klikam swoje linki (przynajmniej jeden raz na dzień) tylko by sprawdzić czy wszystko gra. W zasadzie to już to się dzieje automatycznie itd. - nie ma żadnego sprzeciwu od Shorte.st, a jeszcze całkiem niedawno pisałem do nich z prośbą o weryfikację konta. Głównie chodziło o to czy nie mam jakiegoś niedozwolonego trafficu/linków i tak dalej, bo wolę się od tego uchronić.