Dziennik pracy - typy bukmacherskie - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Dziennik pracy - typy bukmacherskie (/Temat-Dziennik-pracy-typy-bukmacherskie-118909) |
Dziennik pracy - typy bukmacherskie - Gremquen - 04-08-2015 12:17 Witajcie. Niedawno skończyłem 18 lat, mogę już legalnie obstawiać wyniki meczów. Zawsze chciałem poinwestować u bukmachera i teraz zaczynam to robić. Wczoraj zalozylem konto w bet365, wrzucilem minimalny depozyt i teraz sie tak bawie małymi stawkami po 5zł itp. Dziś dostałem zaproszenie do expekt, gdzie dostajemy bonus 222zl na pierwszy depozyt. To znaczy, że jeśli wpłacimy kwotę od 0 do 222zł i obstawimy za to mecz, ktory okaże się wygrany - dostajemy pieniądze. Ale jeśli przegramy, to nasza inwestycja wraca do stanu konta i możemy dalej inwestowac lub wypłacić. DZIEŃ 1 ----------------------------------------------------- Także wrzuciłem 120zł (wiecej nie moglem dzisiaj) i obstawiłem dzisiejszy mecz: NIE WSZEDŁ U bet365 obstawiłem też: W tym przypadku jaki wynik by nie był i tak zyskam pieniądze, bo za pierwszy typ zwrócą mi kasę WSZEDŁ I teraz dorzuciłem jeszcze inny mecz: NIE WSZEDŁ ----------------------------------------------------- Zobaczymy co z tego będzie. Gdyby ktoś chciał taki bonus, zapraszam na PW lub GG 52833538 RE: Dziennik pracy - typy bukmacherskie - Krissu - 04-08-2015 12:24 Powodzenia; szkoda, że nie wpłacałeś więcej kasy - nic byś nie tracił. Co do epxekta, nie trzeba mieć żadnych zaproszeń RE: Dziennik pracy - typy bukmacherskie - Gremquen - 04-08-2015 12:32 (04-08-2015 12:24)Krissu napisał(a): Powodzenia; szkoda, że nie wpłacałeś więcej kasy - nic byś nie tracił. Co do epxekta, nie trzeba mieć żadnych zaproszeńDzięki Wiem, że szkoda, że tak mało, ale no nie mialem jak wiecej ruszyć. Czekam na wypłaty, a czekają mnie jeszcze dziś zakupy, to był taki max. A co do zaproszenia, to sam nie wiem jak to jest - pewien użytkownik prosił mnie o podanie maila, aby dostać zaproszenie, myślałem, że tylko tak się da. No ale jeśli ktos chce dołączyć to i tak proszę o kontakt - wy nie stracicie, a ja zyskam za polecenie Was RE: Dziennik pracy - typy bukmacherskie - Gremquen - 05-08-2015 15:40 DZIEŃ 2 --------------------------------------------------------------------- Wczoraj wieczorem postawiłem jeszcze: WSZEDŁ A typy na dziś to: WSZEDŁ NIE WSZEDŁ WSZEDŁ WSZEDŁ RE: Dziennik pracy - typy bukmacherskie - Gremquen - 05-08-2015 17:44 Obstawiłem jeszcze: Za wszystko co miałem w saldzie. Analizy mówią, żeby obstawiać nawet over 2.5, dla bezpieczenstwa obstawilem 1.5 Powiedziałem sobie, że jak to nie wejdzie, to już wiecej nie obstawiam, bo to nie dla mnie //EDIT: WSZEDŁ, więc bawimy się dalej RE: Dziennik pracy - typy bukmacherskie - Kurus92 - 05-08-2015 18:07 Może to Cię zainteresuje,także zapraszam: http://zarabiam.com/Temat-50-PLN-ZA-DARMO-do-legalnego-bukmachera-STS-Lacznie-250-PLN-ZA-DARMO-110038?pid=1174361#pid1174361 RE: Dziennik pracy - typy bukmacherskie - golleador - 08-08-2015 12:57 Już koniec? RE: Dziennik pracy - typy bukmacherskie - Gremquen - 08-08-2015 17:52 Nie, jeszcze nie Teraz dorzucę konie, ale typy będę podawał dopiero po biegu - nie przed, gdyż są ta kupione typy (zrzutka). Dzisiaj cały dzien w trasie - pozdrawiam z europejskiej jamajki ;D RE: Dziennik pracy - typy bukmacherskie - Gremquen - 09-08-2015 18:17 Na konie jeszcze czekamy, a dzisiaj takie dwa typy obstawilem : RE: Dziennik pracy - typy bukmacherskie - Gremquen - 10-08-2015 21:58 Dzisiaj dzień bardzo fajnie na +++ Fakt, że kasa mała, ale na razie się uczę, ulepszam swoją strategię i skuteczność coraz większa |