![]() |
Szukam wspólnika do dużego projektu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Szukam wspólnika do dużego projektu (/Temat-Szukam-wspolnika-do-duzego-projektu-118884) |
Szukam wspólnika do dużego projektu - vogel222 - 03-08-2015 23:14 Witam, w temacie sub/premium sms siedze 2 lata, zarabiałem tu i ówdzie. Chciałbym założyć serwis a la hotcash,learmore,mylead i zarabiać, jednak potrzebuje do tego wspólnika, osobe która ma kontakt do programisty/ów z którymi można współpracować, który ma też jakieś minimalne pojęcie jak to wygląda od środka i jak się do tego zabrać, mam kapitał na inwestycje i chce działąć, jeśli ktoś chciałby wejść w współprace, pogadać. Zapraszam na priv Ponadto chciałbym zaznaczyć że nie robiłbym tutaj konkurencji serwisom, mam zaplecze gdzie indziej gdzie ponad 90% osób nie wie o istnieniu tego forum jak i o programach tego typu. Pozdrawiam i zachęcam do kontaktu RE: Szukam wspólnika do dużego projektu - Gremquen - 03-08-2015 23:26 Gdybyś był poszukiwał programisty/kodera do serwisu i programów z ofertami - zapraszam do kontaktu. Tworzyłem programy już dla dwóch takich serwisów. RE: Szukam wspólnika do dużego projektu - KacperIvD - 03-08-2015 23:57 Vogel, chyba nie warto tworzyć kolejnych subów, już lepiej stworzyć serwis z nagrodami lub płatny skracacz (adf.ly) ![]() RE: Szukam wspólnika do dużego projektu - Szrejter - 04-08-2015 01:00 Zapraszam, GG:52178070 Szukam wspólnika do dużego projektu - Admin - 11-08-2015 06:07 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |