![]() |
Hosting pod stronę al'a Bezuzyteczna - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Hostingi i Serwery (/Forum-Hostingi-i-Serwery-359) +--- Wątek: Hosting pod stronę al'a Bezuzyteczna (/Temat-Hosting-pod-strone-al-a-Bezuzyteczna-118835) |
Hosting pod stronę al'a Bezuzyteczna - Nescafe - 02-08-2015 23:49 Cześć. Na dniach otwieram dosyć potężny serwis podobny do popularnej strony bezuzyteczna. Został mi wybór hostingu który to wszystko utrzyma przy życiu. Reklama również planuje się dosyć spora a co za tym idzie ruch na stronie będzie pewnie duży. Co możecie mi polecić w przystępnych cenach? Hosting potrzebny pod stronę + aplikację facebook. RE: Hosting pod stronę al'a Bezuzyteczna - mordimer12 - 02-08-2015 23:52 Hosting www profesional z mintshostu + wplnsklep.com (płacisz polowe ceny) RE: Hosting pod stronę al'a Bezuzyteczna - linoskoczek - 03-08-2015 20:31 WWW nie starczy pod to. Jeśli piszesz potężny (a to pojęcie względne) to sugerowałbym najtańszy dedyk z Mintshost.pl. Rabat 20% na niego zadziała, większych nie ma. Zobacz kody rabatowe tutaj. I tak jak pisal mordimer12, na wPLNsklep.com kupisz wPLN i wyjdzie kolejne 50% taniej. RE: Hosting pod stronę al'a Bezuzyteczna - warinka - 03-08-2015 20:44 ŻADNEGO MINTHOSTU CZY BIZNES HOSTU Jeżeli chcesz sie wkuwiać w losowych sytuacjach z "LOSOWYCH" przerw w dostawie usług to polecam. Miałem tam kilka vpsów, usług www znaczy mam, ale stoją opłacone i nieużywane bo już mi się znudziło pisanie do tych pajaców z pytaniami "dlaczego tym razem mój serwer nie działa" po za tym przy większym ruchu też potrafią się cyrki dziać, bo jednak klient nie jest opłacalny, bo zjada za dużo transferu ![]() mydevil.net, ultimahost - moje strzały, pozdro nie mam z nimi żadnych problemów, a na stronach mam po 3-5k online RE: Hosting pod stronę al'a Bezuzyteczna - linoskoczek - 03-08-2015 21:29 Dlatego poleciłem dedyka, mógłbyś chociaż to przeczytać. RE: Hosting pod stronę al'a Bezuzyteczna - Nescafe - 08-08-2015 12:11 Tak teraz myślę i ten dedyk to nie jest głupia sprawa, pomyślę nad tym. Dziękuję za pomoc, temat uważam za rozwiązany. RE: Hosting pod stronę al'a Bezuzyteczna - linoskoczek - 09-08-2015 20:32 Dalej mają ofertę z DirectAdminem, wiec będziesz się czuł jak na zwykłym hostingu, ale z mocnym kopniakiem i bez przeszkód. Pod duze serwisy ciężko dobierać WWW/VPS, bo można trafić na zapchany serwer (Mintshost niestety jest specjalistą w tej dziedzinie) i muli Ci przez współlokatorów ![]() |