EnhanceViews padło? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: EnhanceViews padło? (/Temat-EnhanceViews-padlo-118791) |
EnhanceViews padło? - Slight - 01-08-2015 20:44 Witam. Ostatnio chciałem nabić wyświetlenia filmu na YouTube, więc spróbowałem zalogować się, lecz mimo, że wyświetlił się komunikat, że zostałeś pomyślnie zalogowany, to dalej nie jestem. Czy ktoś z was korzystających z tego serwisu może się zalogować? RE: EnhanceViews padło? - Scoobyx - 03-08-2015 21:39 Cytat:The Enhance Views server has crashed and is currently down. Data is currently being migrated to a new server. Stay tuned for additional information on when Enhance Views will return. If you would like a refund for any recent purchases made, please request a refund through the PayPal Resolution Center. I wszystko jasne Trzeba poczekać, aż wrócą. RE: EnhanceViews padło? - Slight - 04-08-2015 11:41 (03-08-2015 21:39)Scoobyx napisał(a):Cytat:The Enhance Views server has crashed and is currently down. Data is currently being migrated to a new server. Stay tuned for additional information on when Enhance Views will return. If you would like a refund for any recent purchases made, please request a refund through the PayPal Resolution Center. Już trochę to trwa. : / EnhanceViews padło? - Hybrid1990 - 27-04-2021 18:32 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |