[TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum (/Temat-TANIO-WYKONAM-Copywriting-precle-opisy-posty-na-forum-118780) |
[TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - KNXTXX - 01-08-2015 17:48 Witam, nazywam sie Mateusz i mam 18 lat Zajmuje się copywritingiem, uważam, że ta branża jest dla mnie, ponieważ idealnie się w niej odnajduje Wykonam precle, opisy do katalogów, artykuły, posty na TWOJĄ stronę, pisanie postów na forum itp, itd, wszystko w niskiej cenie (taniej niż u jakiejkolwiek konkurencji) Nie czekaj, sprawdź co oferuję i przetestuj mnie, na stówę będziesz zadowolony! Kontakt: GG: 52274692 oraz PW RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - BartekHelp - 01-08-2015 17:50 Masz jakiś cennik? Pytam tylko orientacyjnie. RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - KNXTXX - 01-08-2015 17:53 Wszystko ustalam indywidualnie Zapraszam RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - Noozer - 01-08-2015 18:34 Napisałem pw RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - KNXTXX - 06-08-2015 21:22 podbijam temat serdecznie zapraszam RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - Kliko - 06-08-2015 21:56 Cytat:uważam, że ta branża jest dla mnie, ponieważ idealnie się w niej odnajdujeO ironio, chcesz zarabiać na pisaniu, a robisz tak podstawowe błędy. I może byś tak zaczął używać kropek? Spoiler (Kliknij aby zobaczyć) RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - KNXTXX - 05-09-2015 22:28 (06-08-2015 21:56)Kliko napisał(a):Cytat:uważam, że ta branża jest dla mnie, ponieważ idealnie się w niej odnajdujeO ironio, chcesz zarabiać na pisaniu, a robisz tak podstawowe błędy. I może byś tak zaczął używać kropek? forum to forum, a tekst który trafia do klienta jest 100% bezblędny odświeżam RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - trybulski - 20-11-2015 15:57 Na forum się prezentujesz i to tutaj przedstawiasz swoją ofertę, więc wybacz, ale ceny nie może być... bezblędny [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - Majka - 08-09-2016 20:25 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |