Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
[TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum (/Temat-TANIO-WYKONAM-Copywriting-precle-opisy-posty-na-forum-118780)

[TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - KNXTXX - 01-08-2015 17:48

Witam, nazywam sie Mateusz i mam 18 lat Wink Zajmuje się copywritingiem, uważam, że ta branża jest dla mnie, ponieważ idealnie się w niej odnajduje Big Grin

Wykonam precle, opisy do katalogów, artykuły, posty na TWOJĄ stronę, pisanie postów na forum itp, itd, wszystko w niskiej cenie (taniej niż u jakiejkolwiek konkurencji) Smile

Nie czekaj, sprawdź co oferuję i przetestuj mnie, na stówę będziesz zadowolony!

Kontakt:
GG: 52274692 oraz PW

RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - BartekHelp - 01-08-2015 17:50

Masz jakiś cennik? Pytam tylko orientacyjnie.

RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - KNXTXX - 01-08-2015 17:53

Wszystko ustalam indywidualnie Smile

Zapraszam

RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - Noozer - 01-08-2015 18:34

Napisałem pw Wink

RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - KNXTXX - 06-08-2015 21:22

podbijam temat Wink

serdecznie zapraszam

RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - Kliko - 06-08-2015 21:56

Cytat:uważam, że ta branża jest dla mnie, ponieważ idealnie się w niej odnajduje
O ironio, chcesz zarabiać na pisaniu, a robisz tak podstawowe błędy. I może byś tak zaczął używać kropek?

RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - KNXTXX - 05-09-2015 22:28

(06-08-2015 21:56)Kliko napisał(a):  
Cytat:uważam, że ta branża jest dla mnie, ponieważ idealnie się w niej odnajduje
O ironio, chcesz zarabiać na pisaniu, a robisz tak podstawowe błędy. I może byś tak zaczął używać kropek?

forum to forum, a tekst który trafia do klienta jest 100% bezblędny

odświeżam

RE: [TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - trybulski - 20-11-2015 15:57

Na forum się prezentujesz i to tutaj przedstawiasz swoją ofertę, więc wybacz, ale ceny nie może być... bezblędny

[TANIO WYKONAM] Copywriting, precle, opisy, posty na forum - Majka - 08-09-2016 20:25

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.