Która sieć najlepsza? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Która sieć najlepsza? (/Temat-Ktora-siec-najlepsza-118725) |
Która sieć najlepsza? - buch - 31-07-2015 16:10 witajcie Wracam po dosyć dlugiej przerwie do PPA. Moja sieć HighCash upadła. Teraz pytanie do Was drodzy użytkownicy. Którą sieć polecacie? AstroCash? FireCash? ShareBay? a może jeszcze coś innego? Piszcie swoje typy. Oczywiście jeżeli w danej sieci będzie taka możliwość mogę się pod kogoś podpiąć. Pozdrawiam ps. za doradztwo oczywiście poleci + RE: Która sieć najlepsza? - comanche - 31-07-2015 16:53 Ja od poczatku swojej przygody z PPA dzialam na FireCash. Dlatego tez moge ci polecic ten serwis. Jesli masz jakies pytania, zapraszam na PW RE: Która sieć najlepsza? - plascadeine - 31-07-2015 17:05 Highcash nie umarło było pisane wiele razy - V1 zostało zamknięte jakiś czas temu, jeśli jesteś zainteresowany dołączeniem do bety, pisz do Admina na gg 45006616 |