![]() |
Płynne złoto, czyli zbieranie na ON do Gofera trzeciego - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Płynne złoto, czyli zbieranie na ON do Gofera trzeciego (/Temat-Plynne-zloto-czyli-zbieranie-na-ON-do-Gofera-trzeciego-118613) |
Płynne złoto, czyli zbieranie na ON do Gofera trzeciego - InsaneProGamer - 29-07-2015 18:13 Witam : ) Kiedyś zakładałem już swój dziennik, lecz miałem przerwę w zarabianiu i musiałem go porzucić. Teraz gdy mam najdłuższe wakacje w moim życiu stwierdzam, że potrzeba coś zrobić aby mieć chociaż 50zł tygodniowo na paliwko do mojego super eco bez turbo wolnego dieselka. Planuje przeznaczać ok. 5h dziennie i wyciągać chociaż 10zł ![]() Może to nie są jakieś kosmiczne pieniądze, ale wystarczające na moje aktualne potrzeby ![]() Co posiadam? 1. Brak chęci 2. Dozę motywacji 3. Kochającą dziewczynę, która pomaga prowadzić mi fanpage 4. w/w fanpage (3.2k like oraz 3.5k like) 5. Doświadczenie w zarabianiu subSMS, oraz PPA. Mam nadzieje, że coś uda mi się zdziałać ![]() Życzcie mi powodzenia! Plan na dziś ? 1. Założyć 3 fake konta na fb 2. Podziękować użytkownikowi "zjadamkredki" za udzieloną mi pomoc!!! 3. Spróbować zmienić nazwę jednego z moich fanpage'y. Cel do niedzieli: 0/50 zł!!! (dziś środa) RE: Płynne złoto, czyli zbieranie na ON do Gofera trzeciego - zozols1 - 29-07-2015 20:11 Jeśli masz doświadczenie w sub sms to 50 zł powinieneś przynajmniej dziennie zarabiać przy pięciu godzinach pracy ![]() Powodzenia. RE: Płynne złoto, czyli zbieranie na ON do Gofera trzeciego - InsaneProGamer - 30-07-2015 23:56 No i lipa... nie moge nic zarobić.... Celem do końca tygodnia nie będzie zarobienie pięniędzy lecz dokończenie paru spraw. 1. Wczoraj utworzyłem w miarę fajne konto na fb 2. Pracowałem nad blogiem Dziś? 1. Facebook odrzucił moją prośbę o zmianę nazwy fanpage'a Wszystko idzie po prostu chujowo jak na razie. Jaki mam plan do końca tygodnia? Dokończyć tego bloga i zoptymalizować go pod SEO, zainstalować parę skryptów, które pomogą mi w jak najlepszym określaniu czy dany post będzie dobrze pozycjonowany. Porobić parę kont na facebooku i pozyskać jak najwięcej znajomych do nich w kilka godzin zanim zostaną zbanowane. AAA i takie pytanko na szybko do Was! Firecash.org to wgl jeszcze działa? Wgl nie zalicza wypełnienia ofert.... A wypełnianie ofert przez instalator nie działa RE: Płynne złoto, czyli zbieranie na ON do Gofera trzeciego - InsaneProGamer - 01-08-2015 00:30 Witam ponownie ![]() Co dziś zrobiłem? Założyłem kolejne konto na fb do dodawania znajomych na fb ![]() Dokończyłem konfigurację mojego bloga. Teraz pozostaje tylko eksperymentowanie z postami. Ma ktoś może jakiś pomysł dlaczego gdy chce "udostępnić na fb" post z mojego bloga to nie ma wtedy w tym wpisie zdjęcia, a jest tylko suchy tekst? RE: Płynne złoto, czyli zbieranie na ON do Gofera trzeciego - InsaneProGamer - 03-08-2015 12:09 No i zaskoczenie :O Wszedłem dziś na eforsę, patrze a tu chyba jakieś odnowienie :O Ostatnie miałem 4.05. Niespodzianka ![]() ![]() Co do mojego planu działania? 1)Mam zamiar napisać dziś parę postów na blogu 2)Promować grupę //edit Szczęsliwy dziś dzień <3 Właśnie wygrałem 55$ na stronce: http://csgoskins.net/?rid=76561198072741025 (Trafiłem kose grając najniższą stawką) RE: Płynne złoto, czyli zbieranie na ON do Gofera trzeciego - KacperIvD - 03-08-2015 14:14 @UP, :o wyświetleń brak, a lead :o dziwne... RE: Płynne złoto, czyli zbieranie na ON do Gofera trzeciego - InsaneProGamer - 03-08-2015 17:37 ![]() Medżik |