![]() |
Jakie usługi pozycjonowania wybrać? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398) +--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341) +--- Wątek: Jakie usługi pozycjonowania wybrać? (/Temat-Jakie-uslugi-pozycjonowania-wybrac-118603) |
Jakie usługi pozycjonowania wybrać? - Vister81 - 29-07-2015 16:12 Witajcie :] Przymierzam się do strzelenia porządnego kopniaka w tyłek mojemu blogowi i szukam usług, które mi to ułatwią. Chodzi mi tutaj o jakieś Gigi z fiverra, które są sprawdzone i które faktycznie działają (jakieś piramidy linków, zaplecza, profile, etc.), lub coś podobnego z Seoclerks lub też z innej witryny. Za rady ludzi doświadczonych i obeznanych będę sypał reputami na lewo i prawo ![]() RE: Jakie usługi pozycjonowania wybrać? - prelude - 29-07-2015 17:15 nie sądzę, że ktoś Ci tutaj wskaże giga, który "działa' , raz że ten ktoś najpewniej kupił więcej gigów i je przetestował na różnych stronach (TAK SIĘ ROBIĆ POWINNO) więc reput....to wiesz ![]() RE: Jakie usługi pozycjonowania wybrać? - Vister81 - 29-07-2015 17:25 Po części masz rację. Ale nie uważam, że każdy sprawdził kilka/kilkanaście usług, zanim trafił na coś wartościowego :] |