Suby, adsense, zakłady sportowe - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Suby, adsense, zakłady sportowe (/Temat-Suby-adsense-zaklady-sportowe-118572) |
Suby, adsense, zakłady sportowe - chomik3 - 28-07-2015 23:18 Na forum udzielam się od krótkiego czasu, ale w Internecie działam już z 10 lat. Z programów typu leadmore korzystałem jeszcze zanim stały się popularne i korzystałem z nich dużo szybciej niż większość użytkowników tutaj. Mój cel to 10 000 zł do końca września 2015. Tak, to nie pomyłka Dziesięć tysięcy zeta Znam swoje możliwości i myślę, że nie jest to aż tak wygórowana sumka - tym bardziej, że zarobiłem już wielokrotnie więcej. Czym dysponuje: - kilkanaście serwisów www - bazy mailowe 500 tys użytkowników - 150 kont FB z łącznie 2500 grupami W najbliższych dniach zamierzam zrobić sortowanie grup (tematycznie), powywalać grupy w których nie przechodzą wpisy, porozkręcać konta by wyglądały na bardziej prawdziwe. Głównie planuje uderzyć w suby, na adsense zarabiam i tak, wiec tu zagłębiać się nie planuję, zakłady sportowe bardziej dla rozrywki Na początku września planuję też zacząć działać z serwisem firecash. Znam się na tworzeniu stron, pozycjonowaniu i optymalizacji, więc może mi się poszczęści. Tyle tytułem wstępu. Niedługo rozpiszę się bardziej o postępach. Suby, adsense, zakłady sportowe - Majka - 10-04-2016 20:41 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |