Pytanie odnoscnie subow - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-195) +--- Dział: Prawo i Podatki (/Forum-Prawo-i-Podatki-228) +--- Wątek: Pytanie odnoscnie subow (/Temat-Pytanie-odnoscnie-subow-118570) |
Pytanie odnoscnie subow - pixel21 - 28-07-2015 22:15 Jeżeli oferowal bym stanowisko pracy (po prostu oferta pracy, prosze o przeszlanie CV i wgl, nie mówię komuś że dostaniesz prace tylko napisz na email), nastepnie osoba pisze do mnie odnośnie niego na e-mail, a ja odpisuję ze nie ma już wolnych miejsc, czy jest to łamanie prawa i czy taka osoba mogla by mnie w jakikolwiek sposob pozwac do sądu ? Z góry dziękuję za odpowiedz. Z góry dziekuje za odpowiedz. P.S W miedzy czasie musi pobrać moj e-mail żeby do mnie napisać za co płaci wiadomo jak to w sub-ach RE: Pytanie odnoscnie subow - paoz - 28-07-2015 22:31 zarabianie na bezrobotnych? Najgorsza nisza. RE: Pytanie odnoscnie subow - bodorek - 28-07-2015 22:34 Nie liczyłbym na to, bo raczej wszystkie serwisy pod suby nie przepadają za tego typu promowaniem i żerowaniem na bezrobotnych RE: Pytanie odnoscnie subow - pixel21 - 28-07-2015 22:36 Nisza wycelowana jakby to powiedzieć w młodszą kategorie wiekową Nie zarabiam. Po prostu wpadłem na pewien pomysł który moze zrealizuję, ale na razie zbieram informacje. Na pewno nie oferuję tysięcy dolarów i innych wymyślonych atutów w tej pracy ale mniejsza z tym. |