Wymiana Bank->paypal paypal->bank oraz doładowanie telefonu - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: Wymiana Bank->paypal paypal->bank oraz doładowanie telefonu (/Temat-Wymiana-Bank-paypal-paypal-bank-oraz-doladowanie-telefonu-118537) |
Wymiana Bank->paypal paypal->bank oraz doładowanie telefonu - damianox1122 - 28-07-2015 13:03 Bank -->PayPal PayPal --> Bank Bank, Paypal --> doladowanie telefonu Prowizja: - do 50zł - 8% - powyżej 50zł - 7% Szybki przelew- 5zł Kontak na PW 24/7 na smartphone. Jestem uczciwy, polecam się. Nie wysyłam pierwszy. Nie bawię się w pół na pół. Każda próba oszustwa zostanie zgłoszona tam gdzie trzeba. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka RE: Wymiana Bank->paypal paypal->bank oraz doładowanie telefonu - damianox1122 - 19-08-2015 11:22 Aktualne RE: Wymiana Bank->paypal paypal->bank oraz doładowanie telefonu - sweet_valley - 02-09-2015 23:35 Witam, potrzebuje 60 zł z PP na mBank. Przelew zwykły. Wymiana Bank->paypal paypal->bank oraz doładowanie telefonu - surfer0700 - 21-11-2015 12:34 Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |