Wycena domeny klq.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wycena domeny klq.pl (/Temat-Wycena-domeny-klq-pl-118408) |
Wycena domeny klq.pl - GetGifts - 26-07-2015 13:52 Ile jest warta domena klq.pl ? RE: Wycena domeny klq.pl - BartekHelp - 26-07-2015 14:57 Około 15-45 tysięcy złotych. Jeśli się postarasz będzie 50k RE: Wycena domeny klq.pl - Haxite - 26-07-2015 17:03 To jeszcze proszę Cię podaj dlaczego taka kwota? Czym ta domena się wyróżnia? Co w niej takiego wartościowego :-) RE: Wycena domeny klq.pl - GetGifts - 26-07-2015 17:35 (26-07-2015 17:03)Haxite napisał(a): To jeszcze proszę Cię podaj dlaczego taka kwota? Czym ta domena się wyróżnia? Co w niej takiego wartościowego :-) @[Haxite] Pan Bartek jest chyba pijany albo lepiej na 100 % ta domena nie jest tyle warta myślę że ok 100-150 zł (Bo po tyle widziałem domeny 3 literowe .pl ale czasem jeszcze większe) Dlatego nie wiem ile jest warta domena klq.pl RE: Wycena domeny klq.pl - Haxite - 26-07-2015 17:45 Wstrzymałem się z wyceną domeny gdyż takie najtrudniej jest ocenić. Przynajmniej ja tak mam. Wytrzymałem się z ciekawości kto i co napisze. Jak widać ktoś próbował być zabawny, może nabić post chciał lub uważa innych ludzi za naiwnych idiotów, a efekt oderotny Trudność polega na tym, że nie jest to konkretne słowo, które jasno mogło by wskazywać czym strona jest. Jednak wystawił bym na aukcję od MINIMUM 50 zł i próbował sprzedać właśnie za +100 zł. Moim zdaniem nie warto też brać pod uwagę jak inne chodzą ponieważ jedna sprzeda się za 20 zł, a druga za 200 zł. Głównie rozchodzi się tu możliwość rozwinięcia skrótu. Inne wyjście z sytuacji to postawienie skracacza linków gdyż łatwo wymawia się tą domenę co jest gigantycznym plusem w tym przypadku. RE: Wycena domeny klq.pl - Mercz - 26-07-2015 17:56 Coś koło 150zł Domeny 3 literowe są łatwe do zapamiętania, już nawet nie chodzi o rozwinięcie tego skrótu (aczkolwiek byłby to wielki + do kupującego i była by więcej warta) Wycena domeny klq.pl - daniel42na - 07-08-2015 00:35 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |