![]() |
TrafficMonsoon-Od zera do milionera - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: TrafficMonsoon-Od zera do milionera (/Temat-TrafficMonsoon-Od-zera-do-milionera-118164) |
TrafficMonsoon-Od zera do milionera - TrafficMonsoonM - 21-07-2015 19:33 Witam jestem nowy na tym forum ![]() ![]() 1)Kupic AdPack ktory kosztuje 50 dollarow i poprzez codzienne klikanie otrzymac 55 dollarow 2)Klikanie codziennie platnych reklam o wartosci od 0.001 centow do 0.02 centy co zbierajac zwiekszy sie poprzez zakup AdPack'a 3)Zapraszajac naszych znajomych do serwisu.Moim zdaniem jest to najlepsza opcja poniewaz za kazdego poleconego dostaniemy 100 % z jego wyklikanych reklam ![]() ![]() Wyplata mozliwa jest przez : Paypal,ktory pobiera 2 % z twoich zyskowprzy wyplacie. STP,0 % prowizji Payza,0% prowizji jednak jesli chcemy skorzystac z wyplaty na payza musimy pierw zakupic cos wplacajac pieniadze tym serwisem. Wyplata mozliwa jest od jedynie 2 dollarow !Co umozliwia nam wybranie srodkow juz w 12 dni nie majac zadnych poleconych ![]() Reflink:https://trafficmonsoon.com/?ref=Tridento Czysty Link :www.trafficmonsoon.com Kazdemu kto zarejestruje sie z mojego refa oferuje pomoc oraz zwrot 50 % z jego zyskow :)Zatem polecam rejestrowanie sie z niego ![]() Za lamanie regulaminu poprzez nie uzywanie polskich znakow prosze mi wybaczyc,poniewaz mieszkam za granica i nie mam polskich znakow :/ Jesli poradnik Ci sie spodobal daj mi reputa ![]() RE: TrafficMonsoon-Od zera do milionera - Make it - 21-07-2015 23:07 1 : Brak postów na reflink 2 : Duplikat 3 : Zły dział bo poradnikiem to ja bym tego nie nazwał Na mobile nie ma przycisku zgłoś @admin RE: TrafficMonsoon-Od zera do milionera - TrafficMonsoonM - 22-07-2015 08:24 Duplikat? RE: TrafficMonsoon-Od zera do milionera - mikuss - 22-07-2015 08:28 @[Coristo] temat kwalifikuje się do umieszczenia w koszu, to nie poradnik, to kombajn do zbierania potencjalnych poleconych TrafficMonsoon-Od zera do milionera - Coristo - 22-07-2015 10:16 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |