Po dodaniu gateway'a strona sie nie laduje - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarządzanie stronami Internetowymi (/Forum-Zarzadzanie-stronami-Internetowymi-358) +--- Dział: Wordpress (/Forum-Wordpress-360) +--- Wątek: Po dodaniu gateway'a strona sie nie laduje (/Temat-Po-dodaniu-gateway-a-strona-sie-nie-laduje-118135) |
Po dodaniu gateway'a strona sie nie laduje - exxthc - 21-07-2015 10:30 Witam! Na swojej stronce caly czas uzywalem gotowych mirrorow z FC jednak do jednej niszy stworzylem sobie gw i po dodaniu kodu (tego pierwszego, zeby gw w ogole zadzialal) strona nie chce mi sie zaladowac. Probowalem wkleic w kilka miejsc i za kazdym razem strona sie nie laduje wtedy. Ktos wie co moze byc przyczyna? Odp: Po dodaniu gateway'a strona sie nie laduje - twnt22 - 21-07-2015 10:37 Podaj kod strony Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 RE: Po dodaniu gateway'a strona sie nie laduje - Scoobyx - 03-08-2015 22:12 W złe miejsce wklejasz albo coś usunąłeś. RE: Po dodaniu gateway'a strona sie nie laduje - exxthc - 11-08-2015 18:01 Nic nie usunalem -,- Wrzucilem GW z astrocasha i jakos smiga. Niedlugo FC ma wprowadzic nowe gw wiec moze wtedy bede dalej probowal. RE: Po dodaniu gateway'a strona sie nie laduje - exxthc - 31-08-2015 08:28 Niestety nowe GW rowniez blokuja mi ladowanie sie strony. Obojetnie gdzie wklejam zawsze to samo :< |