![]() |
Online na przerobionej - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Pokój Gracza (/Forum-Pokoj-Gracza-108) +---- Dział: PlayStation (/Forum-PlayStation-141) +---- Wątek: Online na przerobionej (/Temat-Online-na-przerobionej-118019) |
Online na przerobionej - BEEREM - 19-07-2015 14:35 Witam, planuje kupić używaną konsolę ps3 lecz większość jest przerobionych. Czy jest jakaś szansa na granie online na takich konsolach, ewentualnie czy istnieje możliwość przywrócić ją do stanu nie przerobionej? RE: Online na przerobionej - DawidJ1906 - 20-07-2015 17:22 Według mnie jak się już przerobi konsolkę to już nie da rady tego przywrócić na Oryginał ![]() ![]() Online na przerobionej - damianus627 - 20-07-2015 17:36 Da sie grać tylko trzeba zastosować zabezpieczenia ukrywające tą opcje. Przywrócić oryginalny system też się da. RE: Online na przerobionej - Expert2000 - 24-07-2015 07:50 Sam mam przerobione PS3, grałem bez problemu online ![]() Da się przywrócić do stanu pierwotnego. Jeśli jesteś zainteresowany kupnem albo masz jakieś pytania odnośnie przerobionego PS3 to pisz na PW, chętnie pomogę. RE: Online na przerobionej - Incognito8 - 24-07-2015 22:54 (20-07-2015 17:22)DawidJ1906 napisał(a): Według mnie jak się już przerobi konsolkę to już nie da rady tego przywrócić na Oryginał Da sie bo cała "przerobka" polega na downgrade do starszej wersji ktora ma luki i wgrywanie za pomoca pendrive pewnego softa po czym gry, ewentualnie ciekawostka, kiedys wyszla gra ressistance, sam ja posiadam i potwierdzam jej bug - jesli wlozymy gre ressistance i pochodzimy chwile postacia i nagle wyjmiemy plyte a wlozymy zwykla piracka na ktora nagralismy obraz gry to PS4 ja odczyta jak oryginal i zainstaluje po czym mozna grac, jednak zeby grac za kazdym razem pierw trzeba odpalac ressistance wyciagac plyte i wkladac swojego pirata, dla niektorych moze nudne i niewygodne a dla innych to szybka podmianka plytki ![]() Jesli chodzi o online, damianus627 wymienisz tytulu na jakich grales online? to moze byc "bezpieczna lista" bo nie wiemy czy wszystkie gry odpalimy i czy nie maja jakis "dodatkow" ktore wykryja cwaniactwo |