zamówienia na taobao.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: zamówienia na taobao.com (/Temat-zamowienia-na-taobao-com-117997) |
zamówienia na taobao.com - jakahwala - 19-07-2015 10:36 Mam dla Was propozycję zamówienia na chińskiej stronce : taobao.com Są tam rzeczy dość tanie Mnóstwo torebek, bluzek, butów, elektroniki i czego tylko chcesz ! Strona jest w j. chińskim więc musisz w google translate z angielskiego czy tam polskiego na chinski uproszczony tlumaczyc i dopiero wtedy szukac ;p Podsumowując zbieram zamówienia, które zamawiam na wasz adres domowy - pierwsze wybierasz rzeczy, wysyłasz mi link: kolor, rozmiar i inne potrzebne info - podajesz również swoje dane i to wczesniej przed zamówieniem wielki co do kosztów ew przesyłki wszytsko na priv 1 USD= 6.05CNY CO Z TEGO MAM: pobieram prowizje od całości zamówienia wynoszącą 10zł lub w zależnosci od ilosci zamówienia indywidualnie się dogadamy Jeśli czegoś chciałybyście się jeszcze dowiedzieć zapraszam na priv uśmiech Strona naprawdę jest tania więc zachęcam do zagloądnięcia Gdy coś się Wam spodoba mogę zamówić bo nie ma bezpośredniej wysyłki do Polski Ps. jeśli dodałam w złym temacie to proszę o przeniesienie, ale nie wiedzialam gdzie to dodać RE: zamówienia na taobao.com - jakahwala - 20-07-2015 08:55 @[Szalony] usuń wiadomości bo nie można napisać zamówienia na taobao.com - Majka - 05-10-2017 07:53 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |