![]() |
Potrzeby mi tłumacz Rosyjski!!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Potrzeby mi tłumacz Rosyjski!!! (/Temat-Potrzeby-mi-tlumacz-Rosyjski-117902) |
Potrzeby mi tłumacz Rosyjski!!! - overlord25 - 17-07-2015 17:05 Кто тщательно ведет расчет, Тот может победить, А кто рассчитывает мало - проиграет, Так что ж о шансах на победу говорить Того, кто вовсе не считает. Сунь-цзы Witam umie ktoś przetłumaczyć to na polski tekst? W google tłumacz nie wiadomo czy dobrze tłumaczy RE: Potrzeby mi tłumacz Rosyjski!!! - Mercz - 17-07-2015 17:12 Czy to nie z hymnu ZSRR przypadkiem? ![]() Bo coś kojarzę te słowa, ale mogę się mylić. RE: Potrzeby mi tłumacz Rosyjski!!! - overlord25 - 17-07-2015 17:26 Raczej nie ![]() ![]() RE: Potrzeby mi tłumacz Rosyjski!!! - Mercz - 17-07-2015 17:45 Cóż początek jak z hymnu ZSRR, ale widocznie się myle. Sun Tzu pisał głównie o "sztuce wojny" może stąd to podobieństwo Google tłumacz na pewno tego nie przetłumaczy, nie jest to napisane językiem prostym. RE: Potrzeby mi tłumacz Rosyjski!!! - olekn1 - 17-07-2015 17:46 @[overlord25] Kto dokładnie prowadzi obliczenie Ten może zwyciężyć, A kto oblicza mało - przegra, Tak cóż o szansach zwycięstwa mówić Tego, kto całkiem nie liczy. tłumaczenie translatica, brzmi to nawet sensownie ![]() RE: Potrzeby mi tłumacz Rosyjski!!! - overlord25 - 17-07-2015 17:53 Dzięki wielkie za przetłumaczenie reput poleciał ![]() |