Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wypozycjowanie plików chomikuj.pl pod google - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Pozycjonowanie (/Forum-Pozycjonowanie-398)
+--- Dział: Pozycjonowanie i Optymalizacja (/Forum-Pozycjonowanie-i-Optymalizacja-341)
+--- Wątek: Wypozycjowanie plików chomikuj.pl pod google (/Temat-Wypozycjowanie-plikow-chomikuj-pl-pod-google-117603)

Wypozycjowanie plików chomikuj.pl pod google - robertoos188 - 13-07-2015 10:10

Witam, mam do was takie pytanie , jak wypozycjonować pliki chomikuj pod wyszukiwarke google? chodzi o to aby w wyszukiwarce google moje pliki z chomikuj.pl które są w folderach podpisanymi tytułami filmów były na pierwszym miejscu w wyszukiwarce google, i aby to odbylo się szybko , próbowałem recznie dodawać linki do folderów do indeksowania google, probowałem tez jakiejś strony do pingowania, ale powiem szczerze ze to nic za bardzo nie daje, jeden chomik, ma chomika od kilku dni i jego pozycje są w pierwszej trójce, i nie wiem jak to on to robi, bym był wdzeczny za pomoc. Pozdr

RE: Wypozycjowanie plików chomikuj.pl pod google - siuvax - 13-07-2015 10:53

linkuj linkuj linkuj, nic innego nie wymyslisz

mozesz uzyc Gotlinka: http://www.gotlink.pl

RE: Wypozycjowanie plików chomikuj.pl pod google - robertoos188 - 13-07-2015 12:17

Ale jak linkować? gdzie linkowac? dopiero się wdrażam w tej dzidzinie, u innych szybko wchodzi w wyszukiwarke gogle nawet na 3 miejsce, gadałem z kolesiem to powiedział ze nie kupuje na allegro zadnych pozycjowań.

RE: Wypozycjowanie plików chomikuj.pl pod google - siuvax - 13-07-2015 14:11

na stronie z chomikiem unikalny opis, fraza kilka razy powtórzona, pogrubiona itp.

Linki wszedzie: profile na forach, stopki, posty, komentarze na blogach. Wszedzie gdzie można zostawić link.

Linkuj z przewagą odnośników z adresem. Kilka, kilkanaście procent z frazą.

RE: Wypozycjowanie plików chomikuj.pl pod google - robertoos188 - 13-07-2015 14:33

a nie da sie to zrobic za pomoca jakiejś strony, albo programem, bo jak ma sie duzo folderów z plikami, to nie jest w stanie to ręcznie wszystko robić

RE: Wypozycjowanie plików chomikuj.pl pod google - matevos - 14-07-2015 09:37

Możesz skorzystać z http://search-engine-ranker.gsa-online.de/

RE: Wypozycjowanie plików chomikuj.pl pod google - siuvax - 14-07-2015 10:36

jak masowo to SWL

gotlink.pl

kupujesz 100.000 punktow za jakies 50-60-70zł / miesiac i na jednego chomika dajesz 5 - 10.000 punktow

Po dwoch tygodniach masz TOPy tylko nie wiadomo na jak długo

RE: Wypozycjowanie plików chomikuj.pl pod google - Goldes - 14-07-2015 10:40

(14-07-2015 10:36)siuvax napisał(a):  jak masowo to SWL

gotlink.pl

kupujesz 100.000 punktow za jakies 50-60-70zł / miesiac i na jednego chomika dajesz 5 - 10.000 punktow

Po dwoch tygodniach masz TOPy tylko nie wiadomo na jak długo

Pisząc "nie wiadomo na jak długo" chodzi Ci o konkurencję czy jakiś filtr od Google?

RE: Wypozycjowanie plików chomikuj.pl pod google - siuvax - 14-07-2015 11:11

filtr

strona pozycjonowana tylko swlem predzej czy pozniej poleci, czasem bedzie to rok, czasem tydzien...