![]() |
Ciągła blokada na dodawanie się do grup i pisanie w nich postów - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Ciągła blokada na dodawanie się do grup i pisanie w nich postów (/Temat-Ciagla-blokada-na-dodawanie-sie-do-grup-i-pisanie-w-nich-postow-117542) |
Ciągła blokada na dodawanie się do grup i pisanie w nich postów - aero2 - 12-07-2015 00:04 Witam. Gdy dodaje z konta real grupy do konta fejka i wysyłam pierwszy post to od razu dostaje blokadę na dołączanie do grup i pisanie w nich postów. Nie wiem jak tego uniknąć, może ktoś mi podpowiedzieć co i jak mam robić dokładnie? Raz mi się udało po dodaniu grup bez blokady pisać, a teraz cały czas mi wyskakują. RE: Ciągła blokada na dodawanie się do grup i pisanie w nich postów - Kickster - 12-07-2015 00:18 Fejs na ip pewnie Ci dowalil, to moze sie utrzymywac nawet 30 dni RE: Ciągła blokada na dodawanie się do grup i pisanie w nich postów - Oceniamy - 12-07-2015 00:42 Próbowałeś Hide Ip ? RE: Ciągła blokada na dodawanie się do grup i pisanie w nich postów - Panix - 12-07-2015 00:54 security kisses polecam do zmiany ip, spróbuj zmienić przeglądarkę, wyczyścić cookies. Najlepiej usuń przeglądarke programem revo unistaller wraz z rejestrami RE: Ciągła blokada na dodawanie się do grup i pisanie w nich postów - aero2 - 12-07-2015 08:12 Spróbuje CyberGhostem założyć konto, może nie zablokują. Na Orange mi się udało, a teraz jadę na T-Mobile i już nie. RE: Ciągła blokada na dodawanie się do grup i pisanie w nich postów - nykkusek - 12-07-2015 10:12 Załóż nowe konto w windowsie, wyczysc komputer CCleanerem, w wierszu poleceń wpisz komendę /flushdns, sprobu działać na IE. Jeśli to nie pomoże to nie wiem co może. Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka |