Poradnik Jak zakładać wiele kont na jednym adresie email - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Jak zakładać wiele kont na jednym adresie email (/Temat-Jak-zakladac-wiele-kont-na-jednym-adresie-email-117497) |
Jak zakładać wiele kont na jednym adresie email - PaidMoney - 11-07-2015 11:30 Witam to mój pierwszy poradnik. Zapewne większość osób ten sposób już zna Co bedzie potrzebne + konto na gmailu + i serwis na którym chcemy założyć konto Jak założyć kilka kont na jednym adresie Google pomija kropki (możemy używać kilku kropek) A więc dla przykładu podam taki email [email protected] podajemy pierwszy raz Drugim razem musimy coś zmienić w naszym emailu co? Dodajemy kropkę [email protected] [email protected] [email protected] Na takie adresy nasz link aktywacyjny przyjdzie Pzdr RE: Jak zakładać wiele kont na jednym adresie email - DzejkobPL - 11-07-2015 11:34 Sposób mi znany, ale poleciał repucik. Ja od siebie polecam zarejestrować jakąś domenę, do tego jakiś serwer WWW i odpalamy funkcję catchall. Dzięki temu mamy nielimitowaną ilość e-maili w własnej domenie. Obojętnie co wpiszesz przed małpą dojdzie na Twojego głównego maila. RE: Jak zakładać wiele kont na jednym adresie email - PaidMoney - 11-07-2015 11:37 (11-07-2015 11:34)DzejkobPL napisał(a): Sposób mi znany, ale poleciał repucik. Też dobry sposób Nawet lepszy dzięki |