Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Szkoła hakerów - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Szkoła hakerów (/Temat-Szkola-hakerow-117445)

Szkoła hakerów - Mafesto - 10-07-2015 14:21

Mam do oddania zestaw "Szkoła Hakerów", w skład której wchodzą książka i 2 płyty. Stan bdb, książka minimalnie zniszczona w rogach, jak widać na zdjęciu. Pokrywasz za to koszt wysyłki, wg kalkulatora Poczty Polskiej:

a) Przesyłka polecona ekonomiczna - 8,30
b) Przesyłka polecona priorytetowa - 11,00

[Obrazek: WP_20150710_001.jpg]

RE: Szkoła hakerów - ShuQi - 10-07-2015 15:42

Od dawna programy nie aktualne pewnie itd, ale myślę że warto będzie przeczytać kilka stron chociażby dla wiedzy ogólnej Wink

Czy możliwość płatności PayPalem jest? Smile

RE: Szkoła hakerów - Mercz - 10-07-2015 15:47

Z którego roku i za ile taką można ewentualnie kupić na dzień dzisiejszy? Smile orientuje sie ktos moze? Smile

RE: Szkoła hakerów - wiezaawieza - 10-07-2015 15:57

@[Mercz] wyszukalem dla cb. Caly taki zestaw chodzi po około 30-40zł jak nie więcej :PAle za mniej niż 30 raczej nigdzie nie ma.
Liczę na reputka xd

RE: Szkoła hakerów - Mafesto - 10-07-2015 18:15

Przepraszam za nieobeccność. Pierwszy był użytkownik bodorek, który wysłał mi PW o 16:32 Smile Na razie proszę nie zamykać tematu w razie, gdyby się rozmyślił Smile

RE: Szkoła hakerów - kovval - 10-07-2015 18:28

Niezapomniany kurs, aż się łezka w oku kręci smutny

Szkoła hakerów - surfer0700 - 30-07-2015 16:35

Wątek został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.