![]() |
Reklama - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: SocialMedia (/Forum-SocialMedia-451) +--- Dział: Facebook (/Forum-Facebook-452) +--- Wątek: Reklama (/Temat-Reklama-117410) |
Reklama - dyzia - 09-07-2015 21:46 Siemka. Mam do Was czysto teoretyczne [raczej] pytanie. Założyłam fanpage zintegrowany z blogiem o tematyce sportowej [uprawienia sportu/motywacja/etc]. Mój problem polega na tym, że nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób mogłabym go rozreklamować. Żadne s4s nie wchodzi w grę, bo skoro nie mam ani jednego lajka to nie mam się z kim nimi wymienić. Żadnych badziewnych spamów tam nie będzie, strona teoretycznie nie jest przeznaczona pod zarabianie. Podrzuci może ktoś jakiś pomysł, co zrobić jeśli zależy mi na realnych lajkach? RE: Reklama - Szrejter - 09-07-2015 21:49 Nabij na początku sztucznie lajków poprzez wymianę fanów (np. addmefast). Później s4s i jakoś pójdzie ![]() Pozdrawiam! RE: Reklama - dyzia - 09-07-2015 22:05 A kupowanie reklamy na innych FP? Oczywiście takich sensownych, nie jakieś gimbusiarskie suby. Co myślisz? RE: Reklama - Szrejter - 09-07-2015 22:14 Myślę, że możesz spróbować i da jakiś efekt. Oczywiście żeby nie było później na mnie, ale kto nie ryzykuję ten szampana nie piję ![]() RE: Reklama - dyzia - 09-07-2015 22:44 No pewnie, że tak. Do odważnych świat należy ![]() ![]() Dzięki Ci bardzo dobry człowieku, będę działać ![]() RE: Reklama - Marszal - 10-07-2015 14:15 Podeślij link na PW to udotstępnie Ci Twój fanpage u siebie za free ![]() ![]() |