![]() |
Mój pierwszy dziennik zarobkowy - ZAKŁADY SPORTOWE - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mój pierwszy dziennik zarobkowy - ZAKŁADY SPORTOWE (/Temat-Moj-pierwszy-dziennik-zarobkowy-ZAKLADY-SPORTOWE-117337) |
Mój pierwszy dziennik zarobkowy - ZAKŁADY SPORTOWE - kami95 - 08-07-2015 17:01 Witam serdecznie mam na imię Michał, lat 18. Wczoraj powróciłem do zabawy na bukmacherce czyli na zakładach sportowych. Efekt jaki osiągnąłem do tej pory? Słaby jak na jeden dzień bo obstawiłem dopiero 2-3 mecze. Dopiero dzisiaj obstawiłem 5 meczy z kursem 9.22 więc może coś wpadnie, dowiem się dopiero w piątek ;d Ogólna historia konta ile wygrałem od 2014 roku. ![]() Jak na razie dobrze idzie 9 zakładów i 0 błędnych. Ogólnie na zakładach sportowych zarobiłem już: 2766,44 zł Słabo bo małe kursy, stawki itp. Ale chciałem zobaczyć jak to działa i wgl, od wczoraj zacząłem to brać na poważnie i większe stawki kursy możliwe, że coś z tego wyniknie. W tym dzienniku będę opisywał ile zarobiłem itp, jeżeli ma ktoś jakieś pytania czy coś to piszcie tutaj lub na PW. - Więc zaczynamy! Dzień 1 - 07-08.07.2015 Myślałem, że będzie gorzej trochę stresu i nerwów było bo myślałem, że już mecz nie wejdzie ale wszystko poszło dobrze i jestem na plusie! ![]() +420,52 zł RE: Mój pierwszy dziennik zarobkowy - różne sposoby - Watoga - 08-07-2015 19:10 Powodzenia i czekam na dalsze sukcesy. Ogladasz wszystko co obstawiasz na zywo? Mnie by nerwy zjadły. P.S Nazwa dziennika.. rozne sposoby... Realizujes cos czy w planach dopiero? RE: Mój pierwszy dziennik zarobkowy - różne sposoby - golleador - 08-07-2015 19:30 Ja w bukmacherce to szczęścia nie mam. Będę zaglądał, a swoje typy będziesz nam podawał przed meczami czy już po? RE: Mój pierwszy dziennik zarobkowy - różne sposoby - kami95 - 08-07-2015 19:57 Jak na razie typy będę podawał po, jak będzie dobrze mi szło to będę podawał przed meczami ![]() Jeżeli chodzi o inne sposoby to mam w planach kilka rzeczy ale na razie pobawię się chwilę w zakłady ![]() I oglądam mecze bo się powinno, przynajmniej mogę poznać jak dany zespół gra i czy opłaca się jakoś w przyszłości na niego postawić. Oczywiście jak mam możliwość to oglądam ![]() RE: Mój pierwszy dziennik zarobkowy - ZAKŁADY SPORTOWE - kami95 - 09-07-2015 22:33 Dzień 2 ![]() Powyżej przedstawiam wam zarobki które udało się wydobyć w 2-3 dni. To ze stawką 100 zł to tak wziąłem z głupa bo w sumie nie miałem pewności czy wejdzie ale w ostatniej minucie (92 minuta) FH Hafnarfjordur strzelił i tak oto 100 zł zamieniło się na ponad 1300 ![]() Jeżeli chodzi o dzień jutrzejszy to możliwe, że podam swoje typy bo chyba obstawię z racji takiej, że dzisiaj miałem szczęście to możliwe, że jutro też tylko wiadome, mała stawka. Dzięki za czytanie i wybaczcie za błędy w pisowni lub jak coś niejasno napisane! RE: Mój pierwszy dziennik zarobkowy - ZAKŁADY SPORTOWE - Kurus92 - 09-07-2015 22:40 Będę obserwował bacznie temat i powodzenia ![]() ![]() Mój pierwszy dziennik zarobkowy - ZAKŁADY SPORTOWE - Coristo - 09-07-2015 23:52 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |